Amerikalı internet ünlüsü seçimini yaptı: Bitcoin (BTC) ve Chainlink (LINK)

Amerikalı internet ünlüsü Dave Portnoy, Winklevoss ikizlerinin yardımıyla Bitcoin (BTC) ve Chainlink'e (LINK) 250 bin dolar yatırdı.

dave-portnoy
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Milyonlarca kişi tarafından takip edilen Amerikalı internet ünlüsü ve Barstool Sports’un kurucusu Dave Portnoy, son zamanlarda günlük alım satıma merak salmıştı. Erken dönem Bitcoin yatırımcılarından ve kripto para borsası Gemini’nin kurucuları Cameron ve Tyler Winklevoss ile bir araya gelen Portnoy, bir miktar Bitcoin satın aldı.

Bitcoin’e 200, Chainlink’e 50 bin

Portnoy, Twitter hesabında yayınladığı videoda, uzun uzun Winklevoss ikizlerinden Bitcoin’i dinledi ve onların yardımıyla 200 bin dolar değerinde alım yaptı. Ünlü isim, ayrıca basamakları bir bir tırmanan ve son olarak piyasa değeriyle en büyük beşinci kripto para hâline gelen Chainlink’e de yatırım yaptı. Portnoy, bu kripto paraya 50 bin dolar yatırdı.

600 bin görüntülendi

Portnoy, büyük bir kitle tarafından izleniyor. Ünlü ismi Twitter’da 1.7 milyon, Instagram’da 2.7 milyon kullanıcı takip ediyor. Twitter ve Instagram’da eş zamanlı olarak yayınlanan bugünkü video, haberin yayına girdiği ana kadar yaklaşık 600 bin görüntülenme aldı.

Portnoy, bu ayın başlarında da 20 bin dolar değerinde Bitcoin aldığını açıklamış ancak hisse senedi almaya kıyasla dijital varlıkları almanın ve saklamanın karmaşık olduğundan yakınmıştı.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl