Gate.io ve Travala.com’dan ortaklık: GateToken (GT), Travala’ya entegre ediliyor

Gate.io, seyahat rezervasyon platformu Travala.com ile anlaşma sağladı. Bu sayede GateToken (GT) sahipleri 230 ülkede 2,2 milyondan fazla otel için rezervasyon yapabilecek.

gate-travala
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Küresel dijital para borsası Gate.io, dünyanın önde gelen kriptopara dostu otel platformu Travala.com ile işbirliği yaptığını duyurdu.

Bu stratejik işbirliği ile GateToken (GT) Travala.com sitesinde kullanılabilecek, kullanıcılar 230 ülkede 2.2 milyondan fazla otelden rezervasyon yapabilecek.

Travala.com, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), AVA ve Travala’nın kendi kripto para birimi gibi diğer önde gelen kripto varlıklarıyla birlikte GateToken’i (GT) kabul edecek.

Bu ortaklıkla birlikte GT kullanıcıları, rezervasyonlarını Travala.com sitesinden yaparak, daha ucuz, daha adil ve daha kapsamlı tatil ekonomisine katılırken aynı zamanda GateToken (GT) kullanılabilirliğini artıracak. Aynı zamanda Gate.io, iş seyahatleri için Travala.com’dan faydalanacak.

GT kullanıcıları dünya geneli 2.2 milyon otelde, diğer seyahat şirketleriyle kıyaslandığında, %40’a varan oranda daha fazla kazanç sağlayacak. Buna ek olarak dünya genelinde 600’den fazla havayolu şirketinden rezervasyon yapılabilecek, etkinliklerden faydalanma ve araç kiralama imkanları yakında kullanılabilecek.

Gate.io CEO’su Lin Han; “Gate.io-Travala ortaklığı bizi kriptopara kullanımının yaygınlaşması için ortak görüşlerimize bir adım daha yaklaştırdı. Travala ile işbirliği ve milyonlarca kullanıcının teknoloji odaklı ekosistemimizden faydalanacak olmasından dolayı heyecanlıyız. GateToken (GT), Gate.io ekosisteminin önemli bir parçası ve şimdiden 3 milyon kullanıcımız VIP hizmeti, işlem bedeli ödemeleri, ayrıcalıklı aktiviteler ve daha fazlası için kullanmakta.” yorumunda bulundu.

Travala.com CEO’su Juan Otero, ortaklık hakkında şunları söyledi; “Yaygın şekilde kriptopara kullanımına yönelik kararlılığımızı sürdürmek açısından, lider borsa platformu Gate.io ile işbirliği yaparak, kriptopara topluluğunu büyütmek ve GateToken (GT) için yeni kullanım alanı yaratmaktan dolayı mutluyuz.”

Bu ortaklık, Travala.com üzerinden dünya genelinde 2.2 milyon otelde ve konaklama yerinde GT’nin kullanımı sağlayarak GT’ye daha büyük kullanım imkanı sağlıyor. Ek olarak en iyi fiyat garantisi ile rakipsiz ücretlere sahip, Travala.com’un seçkin üyelerini ayrıca ek indirimler ve bağlılık ödülleri bekliyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl