Metcalfe Kanunu’na dayalı Bitcoin fiyat tahmini: 2 yıl ve 37,000 dolar

bitcoin
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Tecrübeli kripto para analisti Timothy Peterson, Bitcoin fiyatıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Fiyat tahmini için Metcalfe modelini kullanan Peterson, en büyük kripto paranın 2 hafta içinde 11 bin doları kıracağını 2 ay içinde ise 12 bin doları test edeceğini söyledi. Başarılı analist BTC’nin 2 yıl içinde de 37 bin dolar olacağını öngördü.

Timothy Peterson’ın tweet’i:

“Bitcoin;
11 bin dolardan 2 hafta,
12 bin dolardan 2 ay
37 bin dolardan 2 yıl uzakta…”

Tahminlerinin Metcalfe kurallarına göre oluştuğunu belirten Peterson, bunların birer yatırım tavsiyesi olarak alınmaması gerektiğini de söyledi. Peterson, yatırımcıların tahminlerini yorumlayabilmesi için “Bitcoin’in değeri için Metcalfe Kuralı” adlı araştırma yazısını yayımlamıştı:

“Bitcoin, tanımlanmış bir elektronik ağ içinde işlem gören, gerçek değeri olmayan bir değişim aracı olarak modellenmiştir. Metcalfe kanununa göre bir ağın değeri; mümkün olan işlem çiftlerinin sayısıyla işlevsel hale gelir ve bu sayı n-kare ile doğru orantılıdır.”

“Bitcoin bir kere 11 bine ulaştı mı, 50-60 günde bir, bin dolar artabilir”

Peterson ayrıca Metcalfe metodunun, Bitcoin için bir kez 11 bin dolar seviyesi aşıldığında, her 50-60 günde bir, bin dolar artış gösterdiğini de belirtti.

Deneyimli analist Bitcoin, Chainlink ve onların değerlerini nelerin etkilediğine yönelik diğer araştırma yazılarını da Twitter’dan paylaştı ve şu yorumu yaptı:

“Bitcoin’in sonsuza kadar 11 bin doların altına düşmeyeceği bir dönemden 30 gün uzaklıktayız. Bu çok ilginç olacak çünkü her 50-60 günde bir, Bitcoin 1000 dolar artacak. Bileşik büyümenin doğası budur. Viral bir yayılma gibi. Bir anda ortaya çıkar ve her şeyin üzerinden geçer. Bitcoin fiyatı hiçbir zaman geriye dönüp bakmaz”

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl