Dash, App Store’da kabul görmesinin ardından yükselişte

Bizi Google Haberler'de Takip Edin Dash cüzdanlarının App Store’da kabul görmesinin ardından artış gösterdi.  Pazar payında yaklaşık 1.5 milyar Dolar’a ulaşan Dash, dünyanın en büyük hacimli 7. kripto para birimi oldu. Bu gelişmelerin ardından Dash’ın CEO’su Ryan Taylor, şunları söyledi: “Kullanıcılarımız, resmen desteklenen ve güvenli olduğu kanıtlanan Dash cüzdanlarını rahatlıkla kullanabilirler. Apple, dijital para birimlerine ait cüzdanları platformlarına dahil etme konusunda istekli olduğunu gösterdi ancak bu onların oldukça ince eleyip sık dokumalarını da gerektirdi. Dash’ı değerlendirmek için büyük gayret göstermelerinden memnuniyet...

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Dash cüzdanlarının App Store’da kabul görmesinin ardından artış gösterdi.  Pazar payında yaklaşık 1.5 milyar Dolar’a ulaşan Dash, dünyanın en büyük hacimli 7. kripto para birimi oldu.

Bu gelişmelerin ardından Dash’ın CEO’su Ryan Taylor, şunları söyledi:

“Kullanıcılarımız, resmen desteklenen ve güvenli olduğu kanıtlanan Dash cüzdanlarını rahatlıkla kullanabilirler. Apple, dijital para birimlerine ait cüzdanları platformlarına dahil etme konusunda istekli olduğunu gösterdi ancak bu onların oldukça ince eleyip sık dokumalarını da gerektirdi. Dash’ı değerlendirmek için büyük gayret göstermelerinden memnuniyet duyuyoruz ve açıkçası sonuçtan da çok memnunuz.”

Hala yükselişte olan Dash, şu sıralar 196$’dan işlem görüyor.

10 ayrı kripto para birimi cüzdanı App Store’da kullanımda

Apple, App Store’da bugüne kadar aralarında Etherem, Bitcoin, Steem, Litecoin, Lisk ve Ripple’ın da olduğu 10 ayrı kripto para birimine ait cüzdanların kullanımına izin verdi.

Sizce Apple’ın bir sonraki adımı yakın zamanda kripto para birimlerini bir ödeme yöntemi olarak kabul etmek olur mu? Değerlendirmelerinizi yorum bölümünden bizimle paylaşın.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl