Bitcoin’e geç kaldığını söyleyen ünlü borsacı: “Bitcoin adeta alev alıyor”

Market Rebellion kurucu ortağı Pete Najarian, Bitcoin trenine çok geç bindiğini söyledi ve şöyle devam etti: "Ama tren de baya hızlı gitmeye başladı. ... Önümüzdeki dönemde bu evren daha da büyüyecek."

bitcoin-18-1132x670 (1)
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

CNBC yorumcusu ve Market Rebellion kurucu ortağı Pete Najarian, Bitcoin alma konusunda geç kaldığını ancak en büyük kripto paranın diğer piyasalara oranla daha iyi performans göstermesinin devam edeceğini ve yükselişin arkasının geleceğini söyledi.

CNBC’deki programda sunucu Melissa Lee’nin sorularını yanıtlayan Najarian, Bitcoin’in adeta alev aldığını ve kurumsal firmaların da yatırımlarıyla insanların artık korkusuz biçimde en büyük kripto paraya geçmeye başladığını söyledi:

“Bence artık insanlar birkaç yıl öncesine oranla Bitcoin konusunda daha rahatlar. Her geçen yıl Bitcoin konusunda insanlar daha fazla güven duymaya başlıyor. Açıkçası Jamie Dimon (JP Morgan CEO’su) gibileri önceleri önyargılıydı ama artık onlar da bu işe dahil olmaya başladılar. Bence önümüzdeki dönemde bu evren daha da büyüyecek. Kardeşim Jon son birkaç yıldır Bitcoin alıyordu. Ben de yavaş da olsa almaya başladım. Bence hepimiz yavaş yavaş adapte olacağız. Bir anda değil, yavaşça benimseyeceğiz”

Najarian Bitcoin’in 2020 yılındaki performansına da değiniyor ve en büyük kripto paranın hem altını geçmesinin hem de son haftalarda hisse senetleri piyasasını ikiye katlamasının altını çiziyor:

“Bazılarımız muhtemelen bu trene çok geç ve yavaşça bindik. Ben de o grubun içindeyim. Ama tren de baya hızlı gitmeye başladı. Evet, biliyorum BTC volatil bir varlık ancak kesinlikle piyasalar karşısında parabolik bir şekilde yukarı gitti. Bunu görmezden gelemeyiz.”

Pete’in kardeşi ve ortağı olan Jon ise Bitcoin’e çok daha önceden geçiş yaptı ve portföyünün yüzde 5 ilâ 10’luk bölümünü dijital varlıklarda tuttuğunu söyledi.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl