Elindeki 4 kripto parayı açıklayan Ripple yöneticisi, en az 1 milyon XRP tutuyor

Daha önce elindeki 4 kripto parayı sıralayan Ripple teknoloji direktörü David Schwartz, 1 ila 10 milyon arasında XRP tuttuğunu açıkladı.

David Schwartz
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Ripple’ın teknoloji direktörü David Schwartz, sahip olduğu kripto para varlığı hakkında daha fazla ayrıntı verdi. Schwartz, 1 ila 10 milyon arasında XRP’ye sahip olduğunu söyledi. Bu da Schwartz’ın en az 630 bin dolar, en çok 6 milyon 300 bin dolarlık XRP’si bulunduğu anlamına geliyor.

Ripple yöneticisi, bu sene kripto para portföyüyle ilgili olarak birçok bilgi verdi. Kısa süre önce TIX, DICE, FLASH, VEZT, AMP, SIG, BEE, KIND, PRYZE, KUDOS ve NRN gibi ismi pek bilinmeyen altcoin‘lere yaptığı yatırımlardan 300 bin dolar kaybettiğini açıklamıştı.

Daha öncesinde ise fiyat henüz 1 dolarken 40 bin Ethereum sattığını, 750 dolarda Bitcoin ve 0.10 dolarda da XRP sattığını ifade etmişti. Bu satışların portföydeki riski azaltma amacıyla yaptığını belirtmişti.

Şu anda Schwartz’ın kripto para portföyü, eskisine oranla çeşitli değil. Ripple yöneticisi, mevcutta ağırlıklı olarak yalnızca 4 kripto paradan oluşan bir sepete sahip olduğunu söylüyor:

“Az miktarlarda BAT ve ETH ile çok az miktarlarda birkaç diğer altcoin’in yanı sıra XRP ve BTC‘ye sahibim.”

Schwartz, Ripple’ın kuruluşundan bu yana şirket bünyesinde yer alıyor. 2011 yılında şirkete giren isim, uzun yıllar Ripple’ın baş kriptografi uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında ise Ripple’ın teknoloji direktörü oldu. Ripple’dan önce CNN ve Ulusal Güvenlik Ajansı gibi kuruluşlar için şifreli bulut depolama ve kurumsal mesajlaşma sistemleri geliştirdi.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl