Binance, PSG ve JUV token’larını listeleyecek

Kripto para borsası Binance, önümüzdeki hafta Paris Sain-Germain ve Juventus'un token'larını listelemeye başlayacak.

binance
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto para borsası Binance, Blockchain şirketi Chiliz ile yeni bir stratejik ortaklığa imza attıklarını duyurdu.

Açıklamaya göre ortaklığın ilk kilometre taşı, fan token’larının Binance Launchpool platformunda sunulması olacak. Binance kullanıcıları, 15 Aralık TSİ 03.00 ila 14 Ocak TSİ 03.00 arasında BNB, BUSD veya CHZ stake ederek PSG ve JUV token ödülleri elde edebilecekler.

Binance, 21 Aralık’ta da PSG ve JUV’u Inovasyon alanında listelemeye başlayacak. Bu token’ların her ikisi de BTC, USDT ve BUSD’ye karşı alınıp satılabilecek.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, konuyla ilgili olarak “Chiliz, kriptoyu dünyanın her yerinden ana akım kitleye kazandırma konusunda büyük potansiyel gösteren fan token’ları aracılığıyla kripto dünyasının bir parçası oldu. Chiliz’in Binance ekosistemine katılımından mutluluk duyuyoruz ve milyarlarca insandan oluşan kitle arasında hem taraftar etkileşimini hem de kripto para benimsemesini güçlendirmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.” dedi.

Chiliz’in kurucusu ve CEO’su Alexandre Dreyfus ise Binance’in ilk günden beri Chiliz’i güçlü bir destekçisi olduğunu belirterek yeni ortaklığın yeni bir güç ve güvenilirlik sağladığını söyledi. Dreyfus, “Chiliz, önümüzdeki birkaç yıl boyunca spor ve eğlence dünyasından çok daha fazla iş ortağı kazanmayı hedefliyor. Önümüzdeki haftalarda piyasaya sürülecek olan yeni özellikler, oyunlaştırma, lider tahtaları ve NFT tabanlı etkinliklerle Socios.com bu alandaki önde gele girişimdir.” ifadelerini kullandı.

PSG ve JUV token’larının Binance’te listelenmesi, bir bakıma Galatasaray’ın token’ı GAL’nin de Binance üzerinde listelenmesinin önünü açtı. GAL token’ı, yakın zaman önce Paribu’da listelenmeye başlanmış, birkaç gün önce de platformda Türk Lirası ile alınıp satılabilir olmuştu.

Haberin ardından JUV token’ı yüzde 30’un üzerinde, PSG token’ı ise yüzde 20 arttı.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl