Milyarder Alan Howard destekli fondan Bitcoin ve Ether’e 600 milyon dolar

Milyarder Alan Howard tarafından desteklenen bir hedge fonu, Bitcoin ve Ether'e Kasım ayında 600 milyon dolar yatırdığını açıkladı.

bitcoin (58)
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Milyarder serbest fon yöneticisi Alan Howard, gelecek yılın başlarında Bitcoin ve Ether’de 1 milyar dolarlık bir yatırıma ulaşmayı hedefleyen yeni bir kurumsal odaklı yatırım şirketinin destekçileri arasında yer alıyor.

Bloomberg’ün bildirdiğine göre, One River Asset Management’ın CEO’su Eric Peters, iki büyük kripto paraya dönük kurumsal trendi yakalamak için yeni bir şirket kurdu. Peters, Kasım ayında tamamlanan işlemlerde Bitcoin ve Ether’de 600 milyon doların üzerinde alım yaptığını söyledi. CEO, Bitcoin ve Ether fiyatlarında ani bir artışa yol açma ihtimalinden dolayı işlemleri mümkün olduğunca göze çarpmadan gerçekleştirdiğini ve tüm alımları fiyat 16 bin dolara ulaşmadan önce tamamladığını ifade etti.

One River Asset Management’ın destekçisi olan Alan Howard, yönetimi altında 30 milyar doların üzerinde varlık bulunan Brevan Howard Asset Management’ın kurucusu konumunda. Habere göre Howard, One River Digital’in fonlarına yatırım yapmanın yanı sıra, kendi kontrolündeki bir şirket olan Elwood Asset Management ile de One River Digital’e trade hizmetleri, pazar analizleri ve teknik destek sağlıyor.

Söz konusu kripto para fonunun yöneticisi ise Norther Trust. Coinbase de alım satım ve saklama konusunda destek verecek.

Bu arada bugün, Kasım ayında Bitcoin’e 744 milyon dolar yatırım yaptığı ortaya çıkan Ruffer da One River’ın bir destekçisi. One River’ın işlemleriyle Ruffer’ın işlemleri arasında bir bağlantı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl