Ethereum, 2018’den beri ilk kez 700$’ı geçti: “Kurumlar ETH alacak”

Ethereum'un (ETH) fiyatı, 2018 yılının Mayıs ayından beri ilk defa 700 doların üzerinde yer alıyor. Bu arada Messari'den araştırmacı Ryan Watkins, kurumsal yatırımcıların 2021 yılında ETH alacağını ileri sürdü.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Ethereum (ETH), Bitcoin’deki yüselişin duraklamasıyla beklenen performansı göstermeye başlıyor. Piyasa değeriyle en büyük ikinci kripto paranın fiyatı bugün 21 Mayıs 2018’den beri ilk defa 700 doların üzerine çıktı.

ETH’nin fiyatı TSİ 19.00 civarında 715 dolara kadar tırmandı. Yükselişe birlikte, ETH’nin piyasa değeri de 80 milyar doları geçerek 81 milyar dolara dokundu.

Öte yandan Bitcoin ise 27 bin 150 dolardan işlem görüyor.

ETH, güçlü bir fiyat hareketi gösterirken kripto para araştırma ve analiz şirketi Messari’den araştırmacı Ryan Watkins, 2021 yılında kurumsal şirketlerin ETH satın almaya başlayacağını iddia etti. Watkins, “Bitcoin’in değerli olabileceğini kabul ettiğiniz zaman, diğer kripto varlıkların da değerli olabileceğini düşünürsünüz.” dedi. Watkins’e göre, dünyanın en büyük vadeli işlem ve opsiyon borsası olan Şikago Ticaret Borsası (CME), talep olmasaydı bir ETH ürününü piyasaya sürmeyecekti.

CME’nin ETH vadeli işlem sözleşmesinin 8 Ocak 2021 tarihinde yürürlüğe gireceği açıklanmıştı.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl