Büyük yatırım şirketi Grayscale, XRP ve XLM’leri elden çıkarmadı

Yönetimi altındaki varlıkların toplam değeri 20 milyar doları geride bırakan Grayscale, XRP ve XLM varlıklarını tutmaya devam ediyor.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Yönetimi altında 20 milyar dolardan daha fazla değere sahip kripto para bulunan yatırım şirketi Grayscale’in XRP ve XLM varlıklarını elden çıkardığı iddia edilmişti. Bu iddia, piyasalara ilişkin veriler sunan Bybt tarafından sağlanan verilere dayandırılıyordu. Bybt verileri, şirketin XRP varlıklarının yaklaşık 9, XLM varlıklarının ise yaklaşık 10 milyon azaldığını gösteriyordu.

Şirketin kendisi tarafından sağlanan son bilgiler ise XRP ve XLM varlıklarının aynı şekilde kaldığını gösteriyor. Aşağıdaki tablodan da görülebileceği gibi Grayscale’de hâlâ yaklaşık 40 milyon XRP tutuluyor.

XRP, bugün yüzde 10’dan fazla yükselişle 0.24 dolardan alıcı buluyor. Kripto para, 10 milyar 800 milyon dolarlık piyasa değeriyle hala en büyük dördüncü kripto para konumunda.

Öte yandan Grayscale’deki varlıklar, şirketin fonlarına yatırım yapan kurumsal yatırımcıların varlıklarından oluşuyor. Son verilere göre, yönetim altındaki toplam kripto paraların değeri 20 milyar doları aştı. Bunların büyük bölümünü Bitcoin oluşturuyor. Şu anda Grayscale fonunda yaklaşık 610 bin BTC tutuluyor ve bu da dolaşımdaki toplam Bitcoin miktarının yüzde 3.3’ü ediyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl