Coinbase’deki varlıklar 90 milyar doları aştı

coinbase (3)
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Coinbase platformu, güncel rakamları açıkladı ve buna göre, ABD merkezli borsanın 43 milyondan daha fazla doğrulanmış kullanıcısı var. Bununla birlikte borsada saklanan varlıkların toplam değeri ise 90 milyar doların üzerine çıktı. Bunların yüzde 50’sinden fazlasını ise şirketin saklama hizmeti veren kuruluşu Coinbase Custody’nin kontrolündeki varlıklar oluşturuyor.

Yakın zamanda güncellenen platformun “Hakkında” bölümünde yer alan bilgiler, 100’den fazla ülkede kullanılabilir olan Coinbase’in 1200’ün üzerinde çalışanı olduğunu gösteriyor. Aynı sayfanın 14 Ocak 2021 tarihli internet arşiv kaydında ise platformda 25 milyar doların üzerinde değere sahip varlık saklandığı, 35 milyondan fazla doğrulanmış kullanıcı ve 1000’den fazla çalışan olduğu belirtiliyor.

Coinbase, hem kullanıcı sayısını hem de platformda tutulan varlık miktarını büyük ölçüde artırırken diğer yandan halka arz için hazırlanıyor. Geçtiğimiz ay halka arz için SEC’ye başvuran Coinbase’in önümüzdeki aylarda halka arzını gerçekleştirmesi bekleniyor. Bu noktada en çok merak edilen şey Coinbase’in nasıl bir değerlemeye ulaşacağı. FTX, yakın zaman önce Coinbase’in token’laştırılmış halka arz öncesi hissesini listelemeye başlamıştı ve şu anda 274 dolardan işlem görüyor. Bu da piyasa değerini 70 milyar dolara yaklaştırıyor. Rakamlar, Coinbase hisseleri gerçek anlamda piyasaya sürüldüğünde elbette değişebilir.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl