Alphan Göğüş, Huobi Global Bölge Genel Müdürü oldu

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Huobi Global; Rusya, Türkiye ve Ukrayna’daki pozisyonları güçlendirmeyi amaçlayan bir hamle ile Alphan Göğüş’ü, yeni Bölge Genel Müdürü olarak atadığını duyurdu.

Blok zinciri, dijital varlıklar ve geleneksel finans alanında uzun yıllardır deneyim sahibi olan Göğüş, 2019 yılından bu yana Huobi Global’in Türkiye Genel Müdürü olarak görevini sürdürüyordu.

Göğüş’ün atandığı bölgenin Huobi’nin uzun zamandır radarında olan; kripto para birimlerine her gün ilginin arttığı son derece stratejik bir bölge olarak öne çıkıyor. Alphan Göğüş’ün bu terfisinin Huobi’nin global büyüme stratejilerinin bir parçası ve dev markanın varlığını genişletmek amacıyla yapılmış önemli bir atama olarak yankı bulduğu belirtiliyor.

Huobi Global, müşteri odaklı yaklaşımını geliştirmek ve aynı anda birçok farklı bölgede “global lider dijital varlık hizmetleri platformu” olmayı hedefliyor. Bu doğrultuda belirli bölgelerdeki bağları güçlendirmek ve bu bölgelerdeki müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için nitelikli yerel iş gücünden oluşan ekipler kuruyor.

Alphan Göğüş, özellikle Türkiye kripto para sektöründe güçlü bir geçmişe sahip. 13 yıllık Deloitte geçmişinden hemen sonra, 2016 – 2019 yılları arasında Türkiye’nin kripto para alanındaki ilk yerel borsası BtcTürk’te yer alan ve burada COO olarak görev yapan Göğüş, 2019’da Huobi Türkiye’ye Genel Müdür olarak transfer olmuştu.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl