Şubat’ın ilk haftasında altcoin’lerde öne çıkan 3 gelişme: ETH, TOMO, BLZ

altcoin

Tomochain (TOMO)

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Tomochain’de de Bitcoin‘e benzer şekilde bir ödül yarılama mekanizması var. Tomochain ağındaki masternode’lar şu anda her 900 blokta 250 TOMO elde ediyor. Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan yarılanma ile birlikte bu 125 TOMO’ya düşecek. TOMO halving’i için tahmini gün 6 Şubat.

Ethereum (ETH)

Dünyanın en büyük vadeli işlem ve opsiyon borsası CME’de Ether vadeli kontratları, önümüzdeki günlerde işleme açılacak. CME trader’ları, 8 Şubat’tan itibaren Ether vadelilerinde işlem yapabilecekler. 8 Şubat günü yaklaştıkça ve bu tarihten sonra ETH’deki hareketlilik yükselebilir.

Bluzelle (BLZ)

Merkezi olmayan uygulamaların (dapp), verileri güvenli, sansüre dayanıklı ve son derece ölçeklenebilir bir şekilde yönetmesine yönelik merkezi olmayan bir veri katmanı olan Bluzelle, 3 Şubat Çarşamba günü ana ağa (mainnet) geçiş yapacak.

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Uzmancoin ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl