Bitcoin fiyat analizi: BTC’de yakından takip edilecek seviyeler

bitcoin
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bitcoin, geçen haftadan sonra bugün yeniden 37 bin dolar seviyesinin üzerinde. Kripto para, 38 bin 750 dolara kadar yükselmesinin ardından bir miktar geri çekildi.

Bitcoin’in son fiyat artışında yine kurumsal alımların etkilerinin olduğu düşünülüyor. Geçtiğimiz günlerde bildirdiğimiz gibi Coinbase’den tek işlemde 15 bin BTC’ye yakın bir çıkış olmuştu. Bu işlem, Bitcoin’e yatırım yapan Guggenheim ile ilişkilendiriliyor. Ayrıca 42 bin dolar seviyesinden sonra gelen kâr satışları da azaldı. Bitcoin’e 700 milyon dolar yatıran Ruffer, dün BTC’lerin yarısını elden çıkardığını açıkladı.

Bitcoin’in teknik analizinde görünüm şu şekilde:

Bitcoin: BTC/USDT

Bir önceki analizimizde belirttiğimiz Takoz Formasyonu ve 2618 stratejisi 1. hedeflerini aldı. Takoz formasyonun 2. hedefinin seviyesinde Perfect AB=CD formasyon oluşumu mevcut. 41410 ile 42454 seviyelerinden sonra bir düzeltme hareketi başlayabilir. Bu seviyelerden gelebilecek bir satış baskısına karşılık 40000 ve 38500 seviyeleri destek olarak takip edilmeli.

Bitcoin grafiği: BTC/USDT
Bitcoin grafiği: BTC/USDT

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Uzmancoin ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl