Gelecek hafta altcoin’lerde öne çıkan 5 gelişme

bitcoin ethereum litecoin ripple monero kripto para

Cosmos (ATOM) – Stargate güncellemesi

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Cosmos, kullancıların diğer birçok uygulama ve kripto parayla birlikte çalışmasına olanak tanıyan bir blok zinciri ağı geliştiriyor. Cosmos ekibi, Stargate güncellemesinin 18 Şubat’ta gerçekleşeceğini duyurdu. Bu güncelleme, ilk olarak 28 Ocak’ta planlanmıştı ancak Ledger donanım cüzdanı desteği, bakiye ve meta veri doğrulamaları ile Teklif 29’da tespit edilen hatalardan dolayı ertelendi.

Stargate güncellemesi, birçok Cosmos tabanlı proje için uzun zamandır bekleniyor. Güncellemenin etkinleştirilmesi ile herhangi bir Cosmos tabanlı merkezi olmayan uygulama ile sorunsuz ve basit bir şekilde entegrasyon gerçekleştirilebilecek. Güncellemenin başarıyla tamamlanması, Cosmos için yeni ve büyük bir kilometre taşı olacak.

Secret Network (SCRT) – SecretSwap devreye alınıyor

Geçen yılın Aralık ayında Secret Ethereum köprüsünün ve Ocak’ta ‘köprü madenciliğinin’ piyasaya sürülmesinden sonra Secret Network ekibi, ilk çapraz zincir ve front-running’e dirençli merkezi olmayan borsa SecretSwap’ı 17 Şubat 2021 tarihinde Secret Network ağında devreye alacak. SecretSwap, Uniswap’a benzer şekilde kullanıcıların merkezi olmayan bir platformda likidite eklemesine ve token takasına izin verecek. SecretSwap’ın avantajı ise gizli sözleşmeler ve SNIP-20 token standardında yatıyor. Platformun bir yönetim token’ı da olacak.

Hedera Hashgraph (HBAR) – Testnet güncellemesi

Hedera ekibi, geçtiğimiz günlerde testnet’i v0.12.0 sürümüne güncelleyeceğini duyurdu. Bu güncelleme 18 Şubat‘ta gerçekleşecek ve Hedera test ağı, güncelleme sırasında yaklaşık iki saat boyunca çevrim dışı olacak. Ayrıca, 17 Şubat tarihinde de bir Google Cloud etkinliğinde Hedera Hashgraph ve Google iş birliği konuşulacak. Bilindiği üzere Hedera, Google Cloud ile bir süredir iş birliği yapıyor.

Navcoin (NAV) – Yeni gizlilik protokolü

2013’ten bu yana var olan kripto para piyasasının eski projelerinden Navcoin, önümüzdeki hafta xNAV adında yeni bir token ve gizlilik protokolünü devreye alacağını duyurdu. Söz konusu güncelleme, 19 Şubat’ta gerçekleştirilecek.

Celo (CELO) – Kuneco konferansı

Celo, 18 Şubat’ta önemli bir sanal konferans gerçekleştirecek. Konuşmacılar arasında kripto para alanındaki en büyük yatırım şirketlerinden Polychain Capital’in kurucusu ve CEO’su Olaf Carlson-Wee de yer alıyor. Konferansta Celo’nun geleceği, teknolojik gelişmeler ile ilgili açıklamalar yaplması bekleniyor.

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Uzmancoin ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl

2 yorums

  1. Metin Cumhur Gözoğlu Yanıtla

    Selam sizce bitcoin yada alt coinlere yatırım yapma zamanı mı şimdi hepsi bir değişme gidiyor teşekkürler

    1. Burak Köse Yanıtla

      Merhaba, bu sorunun cevabını kesin olarak verebilen kimse yoktur. Eğer yatırım yapmayı düşünüyorsanız her ay veya her hafta düzenli alım yapmak en doğru stratejilerden biridir.