BtcTurk, Cengiz Ünder ile sponsorluk anlaşmasına imza atıyor

cengiz-under
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Geçen yıl Kadın ve Erkek Milli Futbol Takımlarıyla sponsorluk anlaşmasına imza atan Türkiye’nin en büyük kripto para borsası BtcTurk, şimdi de A Milli Takımımızın değişmez isimlerinden dünyaca ünlü futbolcu Cengiz Ünder ile anlaştı.

Sponsorluk anlaşması için imza töreni, 3 Mart 2021’de BtcTurk CEO’su Özgür Güneri ve Cengiz Ünder’in katılımı ile Irmak Kazuk’un moderatörlüğünde yapılacak.

Altınordu altyapısından yetişen ve genç yaşta 1. Lig’de kendinden söz ettiren Cengiz Ünder, geleceğe dair çok ciddi sinyaller vermeye başlayınca 2016/2017 sezonu başında Süper Lig’in o dönem kaliteli kadrolarından birine sahip Başakşehir’e transfer oldu. İzmir ekibi Cengiz Ünder’den 1. Lig için çok ciddi bir meblağ olan 4.8 milyon euro kazanmış oldu.

Başakşehir’e geldiğinde dönemin teknik direktörü Abdullah Avcı için geleceğe yönelik bir yatırım ve alternatif bir genç oyuncu olarak görülen başarılı hücumcu kendisinden kısa sürede söz ettirmeyi başardı ve as takımın vazgeçilmez ismi oldu.

Sadece bir sezon sonra ise 14 milyon eurodan fazla bir rakamla dünya devi Roma’ya transfer oldu. Milli futbolcumuz şu anda Premier Lig takımlarından Leicester City’de, bir başka Altınordu çıkışlı Milli oyuncu Çağlar Söyüncü ile birlikte forma giyiyor.

BtcTurk hakkında

2013 yılında Kerem Tibuk tarafında kurulan ve CEO’luğunu Özgür Güneri’nin yaptığı Türkiye’nin en büyük kripto para işlem platformu BtcTurk, Türkiye’nin ilk ve dünyanın dördüncü kripto alım satım platformu olarak hizmet veriyor. 1 Temmuz 2013’te TL ile ilk Bitcoin alım satımına aracılık eden BtcTurk’ün bugün itibari ile 700’ün üzerinde çalışanı bulunuyor. Eliptik Yazılım ve Ticaret A.Ş. tarafından yönetilen BtcTurk, 1 milyondan fazla kullanıcısına 7/24 hizmet veriyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl