Kripto para borsası Bitfinex, 26 token’ı listeden çıkaracak

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto para borsası Bitfinex, 26 token’ı platformundan kaldıracağını açıkladı. Borsadan yapılan açıklamaya göre, aşağıda bulunan token’lar, 16 Nisan 2021 tarihi itibari ile liste dışı edilecek:

AirSwap (AST), Aventus (AVT), Contentbox (BOX), Cindicator (CND), Cortex (CTXC), DragonChain (DRGN), DATA (DTA), Dragon Token (DTX), DAOstack (GEN), Hydro Protocol (HOT), IOS (IOST), MATRIX (MAN), MobileGO (MGO), MedicalChain (MTN), Nucleus Vision (NCASH), OKEX (OKB), OnLive (ONL), Ripio Credit Network (RCN), Request Network (REQ), RSK Infrastructure Framework (RIF), Swarm (SWM), Tripio (TRIO), Monolith (TKN), BLOCKv (VEE), WePower (WPR) ve Waltonchain (WTC).

Açıklamada bu token’lar için para yatırma işlemlerinin kapatıldığı ve alım satımın ise 26 Mart 2021 TSİ 12.00 itibari ile sonlandırılacağı belirtildi. Para çekme işlemleri ise 16 Nisan 2021 TSİ 12.00’de kapatılacak. Kullanıcıların eğer hesaplarında bu token2lar varsa mümkün olan en kısa sürede çekmeleri rica edildi.

Listeden çıkarma kararının listelenen tüm projelerin sürekli olarak izlenmesi ve listelenme niteliklerinin gözden geçirilmesinin sonucu olarak alındığı vurgulandı.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl