Jordan Belfort, Jamie Dimon’un Bitcoin hakkındaki sözlerine destek verdi

Bizi Google Haberler'de Takip Edin Eskiden borsa komisyonculuğu yapan, şimdi ise konuşmacı- yazar olan ve Wall Street Kurdu lakabıyla nam salan Jordan Belfort, JP Morgan CEO’su Jamie Dimon’un Bitcoin hakkındaki sözlerine destek verdi. ‘Harika bir model değil’ Belfort, Dimon’un “Bitcoin, bir dolandırıcılık” şeklindeki sözüne inandığını söyledi ve “Bence harika bir model değil” dedi. Belfort, dijital para birimlerinin hükümetler tarafından desteklenmesinin zorunlu olduğunu, hükümet desteği alamayan dijital para birimlerinin yok olacağını ifade etti. Wall Street Kurdu, er ya da geç bir...

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Eskiden borsa komisyonculuğu yapan, şimdi ise konuşmacı- yazar olan ve Wall Street Kurdu lakabıyla nam salan Jordan Belfort, JP Morgan CEO’su Jamie Dimon’un Bitcoin hakkındaki sözlerine destek verdi.

‘Harika bir model değil’

Belfort, Dimon’un “Bitcoin, bir dolandırıcılık” şeklindeki sözüne inandığını söyledi ve “Bence harika bir model değil” dedi.

Belfort, dijital para birimlerinin hükümetler tarafından desteklenmesinin zorunlu olduğunu, hükümet desteği alamayan dijital para birimlerinin yok olacağını ifade etti. Wall Street Kurdu, er ya da geç bir merkez bankası ya da konsorsiyumun kendi dijital para birimini yayınlayacağı ve bu para biriminin tutulacağını söyledi.

‘Bitcoin’i almayın demiyorum’

Belfort sözlerini, “Bitcoin‘i almamanız gerektiğini söylemiyorum, asıl söylemek istediğim çok hızlı bir şekilde kaybolabilecek bir şeylere çok fazla para yatırmak konusunda çok dikkatli olmalısınız.” diyerek bitirdi.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl