Rusya’da Bitcoin ödemeleri yasaklanabilir

Bizi Google Haberler'de Takip Edin Rusya’da Maliye Bakanı Yardımcısı Alexey Moiseev, bu hafta başlarında yaptığı açıklamada, dijital para birimleriyle ilgili olarak hazırlanmakta olan mevzuat ile dijital para birimi ödemelerinin yasaklanmasını beklediğini söyledi. Devletin resmi haber ajansı TASS’a konuşan Moiseev, “Herhangi bir regülatör, dijital para birimleriyle yapılan ödemelerin yasaklanacağından şüphe duymuyor” dedi. Ancak Moiseev, konunun hala tartışıldığını da sözlerine ekledi. “Tartışmalar sürüyor ve bu tartışmalar çerçevesinde ne yapacağımıza karar vereceğiz.” diyen Moiseev, şu ifadeleri kullandı: “Pazar hızla gelişiyor ve kullanılabilecek bazı...

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Rusya’da Maliye Bakanı Yardımcısı Alexey Moiseev, bu hafta başlarında yaptığı açıklamada, dijital para birimleriyle ilgili olarak hazırlanmakta olan mevzuat ile dijital para birimi ödemelerinin yasaklanmasını beklediğini söyledi.

Devletin resmi haber ajansı TASS’a konuşan Moiseev, “Herhangi bir regülatör, dijital para birimleriyle yapılan ödemelerin yasaklanacağından şüphe duymuyor” dedi.

Ancak Moiseev, konunun hala tartışıldığını da sözlerine ekledi. “Tartışmalar sürüyor ve bu tartışmalar çerçevesinde ne yapacağımıza karar vereceğiz.” diyen Moiseev, şu ifadeleri kullandı:

“Pazar hızla gelişiyor ve kullanılabilecek bazı önemli avantajları var. Örneğin yeni projeler için ICO aracılığıyla yatırım çekmek gibi… Buna olumlu bakanlar da olumsuz bakanlar da var. Karar vermek için mutabakat gerekecek.”

Moiseev, hazırlanan tasarının Ekim ayında tamamlanacağını tahmin ediyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl