Kripto para devleri, sektör lehine lobicilik yapmak için bir araya geldi

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

İçinde Fidelity, Coinbase ve Square gibi devlerin de olduğu kripto para odaklı şirketler, politikacılar ve regülatörlerle bir araya gelmek ve lobi yapmak için bir konsey oluşturdu.

“İnovasyon için Kripto Konseyi” adlı grup, kripto paraların dünya üzerinde gerçekleştirdiği değişim ve dönüşümü, politikacılara ve regülatörlere anlatmayı hedefliyor.

Konseyin ilk üyelerinden biri olan kripto para girişim firması Paradigm’in CEO’su Fred Ehrsam, haberi ilk duyuran medya organı olan Wall Street Journal’a verdiği demeçte şu ifadeleri kullandı:

“Şu anda bu evrenin oluşumunun erken evrelerindeyiz. İnternet de ilk oluştuğu zamanlarda çok kırılgandı. Bu iş gerçekten kolay değil çünkü politika yapıcılar risk-ödül dengesini sağlamak istiyorlar. Dolayısıyla şu anda kripto para evreninde çalışan kişiler bile endüstrinin 10 yıl sonra nerede olacağını tahmin edemiyorlar. İlk dönemlerinde internetin de nereye gidebileceğini söylemek zordu”

Konseye üye olan ilk 4 şirketten kişilerin oluşturduğu bir yönetim kurulunun da kısa süre içinde açıklanması bekleniyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl