Kripto para piyasasında bu hafta takip edilecek gelişmeler

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto para piyasası, genel olarak düşüşle geçen bir haftadan sonra yeni haftaya bir miktar yükselişle başladı. Önümüzdeki günlerde piyasada yakından takip edilecek olan gelişmeler hangileri?

Çin’de madencilik sektörü için kritik toplantı

Çin’de en önemli kripto para madenciliği bölgelerinden biri olan Sichuan’da enerji şirketleri ile devlet yetkilileri, kripto para madenciliğini konuşacak. Toplantı 2 Haziran‘da gerçekleşecek.

Tarihin en büyük Bitcoin etkinliği

3-5 Haziran tarihlerinde şimdiye kadarki en büyük Bitcoin konferansı gerçekleşecek. Miami’deki konferansa 10 bin katılımcı bekleniyor. Bitcoin 2021’in konuşmacıları arasında Twitter’ın kurucusu Jack Dorsey, MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, eski ABD senatörü Ron Paul, Wyoming Senatörü Cynthia Lummis ve daha birçok önemli isim var.

Ripple davasında bir başka önemli gün

Ripple, SEC ile yasal mücadelesinde dün oldukça pozitif bir haber aldı. Mahkeme, SEC’nin Ripple’ın XRP’nin yasal durumuyla ilgili aldığı yasal tavsiyelere ilişkin dökümanlara erişim talebini reddetti. Şimdi 4 Haziran‘da Ripple yöneticileri Brad Garlinghouse ve Chris Larsen, 4 Haziran Cuma günü davanın reddini istemelerine ilişkin SEC’nin yaptığı savunmaya karşı cevap verecekler.

Fed konuşmacıları

Fed başkanı Jerome Powell, 4 Haziran‘da bir konuşma yapacak. Onun öncesinde de 1-3 Haziran arasında Fed şube başkanları farklı etkinliklerde ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulanacaklar.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl