Amazon, Bitcoin’i kabul edecek mi? İddialar giderek güçleniyor

Bizi Google Haberler'de Takip Edin Alman Die Welt Gazetesi, küresel e-ticaret devi Amazon‘un yakında Bitcoin‘i bir ödeme seçeneği olarak sisteme entegre edebileceğini bildirdi. Die Welt’in ulaştığı bir Amazon yetkilisi, konuyla ilgili olarak “Amazon, yeni ürünleri ve hizmetleri yalnızca müşterilerimiz için yararlı olduğuna ikna olduktan sonra dahil olmayı tercih ediyor.” diyerek pek renk vermedi. Amazon’un rakibi Overstock, 2013 yılında Bitcoin’i bir ödeme yöntemi olarak kabul etmişti. Birçok hatırı sayılır işletme Bitcoin’i zaten kabul ediyor ancak Amazon’un katılımı piyasayı önemli ölçüde sarsacak....

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Alman Die Welt Gazetesi, küresel e-ticaret devi Amazon‘un yakında Bitcoin‘i bir ödeme seçeneği olarak sisteme entegre edebileceğini bildirdi.

Die Welt’in ulaştığı bir Amazon yetkilisi, konuyla ilgili olarak “Amazon, yeni ürünleri ve hizmetleri yalnızca müşterilerimiz için yararlı olduğuna ikna olduktan sonra dahil olmayı tercih ediyor.” diyerek pek renk vermedi.

Amazon’un rakibi Overstock, 2013 yılında Bitcoin’i bir ödeme yöntemi olarak kabul etmişti.

Birçok hatırı sayılır işletme Bitcoin’i zaten kabul ediyor ancak Amazon’un katılımı piyasayı önemli ölçüde sarsacak.

Halihazırda Amazon üzerinde hediye kartları aracılığıyla Bitcoin kullanarak alışveriş yapılabiliyor.

İlk kez Altucher duyurdu

Son olarak Amazon’un Bitcoin’i kabul edeceğini ilk kez girişimci James Altucher duyurmuştu. Tarih olarak 26 Ekim’i vurgulayan Altucher, aldığı bilginin sağlam kaynaklara dayandığını ifade etmişti.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl