Binance NFT pazarı yarın Salvador Dali ve Andy Warhol ile başlıyor

Son dönemin büyük ilgi gören dijital ürünleri NFT'lerle ilgili Binance'in dev projesi yarın resmen hayata geçiyor. Binance NFT pazar yeri yarın TSİ 05.00'dan itibaren dünyanın iki önemli sanatçısı Salvador Dali ve Andy Warhol'un eserlerinin açık artırmalarıyla başlıyor. Müzayede 5 gün sürecek.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Dünyanın en büyük hacmine sahip borsası olan Binance, NFT piyasasına da hızlı bir giriş yapıyor. Nisan ayında açıklanan Binance NFT platformunun yarınki açılışına, dünya sanat tarihinin iki önemli isminin eserleri de dahil edildi.

Başlangıç Dali ve Warhol’la

Binance’in “değiştirilemez token”lar yani NFT’ler için oluşturduğu pazar yeri, dünyanın en önemli sanatçılarından olan Andy Warhol ve Salvador Dali’nin eserlerini içeren bir açık artırma ile yarın resmen kullanıcılara ve NFT meraklılarına sunulacak.

Pazar yerinde alım-satım işlemleri TSİ 05.00’da başlayacak. Genesis yani “başlangıç” müzayedesi, pazar yerinin ilk açık artırması olacak ve burada seçkin sanatçıların çok önemli çalışmalarının NFT’leri satılacak. Andy Warhol’un “Three Self-Portraits” ve Salvador Dali’nin “İlahi Komedya: rebeget” eserlerinin NFT’leri satılacak.

CZ’nin imzası ve Binance logosu da olacak

Ayrıca Dali’nin çalışmasının NFT’si üzerinde Binance CEO’su Changpeng Zhao yani CZ’nin imzası ve Binance logosu da olacak. İmza ve logo sadece NFT’ye “zoom yapılınca” görülebilecek. Açık artırma yarınki açılışla başlayacak ve 5 gün sürecek.

Nisan ayında duyurulan Binance NFT platformu, Binance Smart Chain üzerinde çalışmasının yanısıra Ethereum ağını da destekliyor olacak. Kullanıcılar ayrıca Ethereum ağı üzerindeki NFT’lerini de Binance cüzdanlarında görebilecekler.

Binance NFT pazarında, ünlü şarkıcılar, eski ve şu anda oynamaya devam eden futbolcular da dahil olmak üzere birçok tanınmış ismin eserleri ve ürünleri yer alacak.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl