Çin, yakın bir zamanda Bitcoin yasağını kaldırabilir

Bizi Google Haberler'de Takip Edin Bu yıl Çin’deki en önemli konferans olan Çin Komünist Partisi 19. Ulusal Kongresi, 24 Ekim’de sona erdi. Konferansın sona ermesiyle bazı geçici düzenlemeler ve politikalar da rafa kaldırıldı. İptal edilen düzenlemeler arasında Bitcoin ticaretinin Çin’de yasaklanması da olabilir. Ülkede faaliyet göstermeye başlacak yeni borsalardan ZB.com, dün tüm ticaret işlevlerinin 1 Kasım’dan itibaren kullanıma sunulacağını açıkladı. Kullanıcılar şimdiden üye olabiliyor ve hesaplarına para yatırabiliyor. Platform, Çin’de yaşayanlar da dahil olmak üzere tüm dünyadaki insanların dijital para...

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bu yıl Çin’deki en önemli konferans olan Çin Komünist Partisi 19. Ulusal Kongresi, 24 Ekim’de sona erdi. Konferansın sona ermesiyle bazı geçici düzenlemeler ve politikalar da rafa kaldırıldı. İptal edilen düzenlemeler arasında Bitcoin ticaretinin Çin’de yasaklanması da olabilir.

Ülkede faaliyet göstermeye başlacak yeni borsalardan ZB.com, dün tüm ticaret işlevlerinin 1 Kasım’dan itibaren kullanıma sunulacağını açıkladı. Kullanıcılar şimdiden üye olabiliyor ve hesaplarına para yatırabiliyor.

Platform, Çin’de yaşayanlar da dahil olmak üzere tüm dünyadaki insanların dijital para ticareti yapabileceğini bildirdi. Borsa, İngilizce ve Çince dillerinde hizmet veriyor.

‘Çin hükümeti arkasında’ iddiası

Bununla birlikte, Bitcoin ve diğer dijital para birimlerine yönelik yürürlükteki düzenlemenin geçersiz olduğunu duyurmak için henüz çok erken. Belki de bu platform hükümet tarafından kapatılacak. Bunun yanı sıra Çin hükümetinin bu borsanın arkasında olduğunu söyleyenler de var.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl