Socios, Türkiye’de Kulüpler Birliği ile ortaklık kurdu

Son birkaç yıldır başta futbol takımları olmak üzere yaptığı anlaşmalarla ses getiren blok zincir şiketi Socios, Kulüpler Birliği'yle de ortaklık kurdu. Şirket, Kulüpler Birliği'nin "taraftar etkileşim partneri" olacak.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Socios’un son iş birliği anlaşması Süper Lig takımlarının oluşturduğu bir vakıf olan Kulüpler Birliği oldu. Taraflar anlaşmayı resmen de duyururken, açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Kulüpler Birliği Vakfı’nın “Taraftar Etkileşim Partneri” spor ve eğlence tabanlı Fintech şirketi Socios oldu. Bu işbirliği kapsamında, Socios’un Avrupa’nın dev kulüpleriyle olan iş modellerine benzer modellerin ülkemizde de hayata geçirilmesi için çalışmalar yapılacak”

Socios, tüm dünyada Barcelona, Juventus, PSG, Roma, Atletico Madrid ve Milan gibi kulüplerin yanında Türkiye’den de Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir’in kripto paralarını çıkarıyor.

Firma son dönemdeki hamlelerine seri şekilde devam ederken son olarak Arjantin Milli Takımı’yla Portekiz Milli Takımı’nın da kripto paralarını çıkarmıştı.

Taraftar token’ları özellikle 2021 boğa sezonundaki yükselişleriyle dikkat çekmişlerdi. Socios’un kendi kripto parası ise Chilliz adıyla da bilinen CHZ.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl