Piyasa kırmızıya döndü: Bitcoin, Ether ve XRP’de destek seviyeleri

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

OKEx sponsorluğunda

Bitcoin: BTC/USDT

Harmonik CRAB Pattern oluşumunu tamamlayan fiyat hareketi aynı zamanda yükselen takoz formasyonunun içinde trend momentumunu düşürerek devam ediyor. Takoz formasyonun aşağı yönlü kırılması ile 43770 ve 37330 destek seviyeleri takip edilebilir. Yükselişin devam etmesi ile 50500 ve 54995 direnç seviyeleri takip edilmeli.

Bitcoin grafiği: BTC/USDT, 4 saat

OKEx’te Bitcoin, Ether ve Litecoin’i kolay ve kesintisiz bir şekilde almak veya satmak için tıklayın


Ether: ETH/USDT

4 saatlik grafiğimizde yeni zirve hareketini oluşturduktan sonra trendin momentumunun iyice düştüğünü gözlemliyoruz. Aynı zamanda göstergelerimizdeki negatif uyumsuzluk da dikkat çekici. 1 saatlik grafikte yeni bir düşük seviye oluşturduğu için kısa vadede düşüş trendi başladı ancak 4 saatlikte oluşturduğu yükselen takoz formasyonu aşağı yönlü kırılıp altında mum kapanışı yapmadan düşüş trendi onaylandı diyemeyiz. Düşüşlerde 2950-2890 destek bölgesi takip edilmeli, bu bölgenin altında mum kapanışı görürsek 2607 destek seviyesine kadar geri çekilme görebiliriz.

Ethereum grafiği: ETH/USDT, 4 saat

XRP: XRP/USDT

Harmonik CRAB Pattern oluşumu içersinde olan fiyat hareketi simetrik üçgen formasyonunu genişleterek devam ediyor. Üçgenin yukarı yönlü hacimli bir mum ile kırılımı ve üstünde mum kapanışı ile 1.47 ve 1.70 direnç seviyeleri takip edilerek hedef belirlenebilir. Düşüşlerde ise 1.0789 ve 0.9300 ana destek seviyesi takip edilebilir. 0.8918 seviyesinin altında mum kapanışı olur ise orta ve uzun vadede tekrar düşüş trendine girer.

XRP grafiği: XRP/USDT, 4 saat
Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl