TRX Coin nedir? TRX Coin geleceği yorumları ve projesi

TRON, blockchain ve dağıtılmış depolama teknolojisiyle birlikte dünya genelinde ücretsiz içerik eğlence sistemi kurmayı amaçlayan blockchain tabanlı merkezi olmayan bir protokol. TRONIX – TRX coin’inin kullanıcıları, serbestçe veri yayınlayabilir ve depolayabilir. Kısacası TRON, iTunes’un veya Google Play Store’un bir P2P sürümü olmayı amaçlıyor. TRON, 24 Ağustos 2017 tarihinde ortaya çıktı. Toplam arzı 100 milyar adet olan TRON’da sirkülasyondaki adet ise şu an yaklaşık 66 milyar. TRX Coin nedir? TRX Coin, Tron Network’ün native kripto para birimidir. 2017 yılında Tron Vakfı...

TRON, blockchain ve dağıtılmış depolama teknolojisiyle birlikte dünya genelinde ücretsiz içerik eğlence sistemi kurmayı amaçlayan blockchain tabanlı merkezi olmayan bir protokol. TRONIX – TRX coin’inin kullanıcıları, serbestçe veri yayınlayabilir ve depolayabilir. Kısacası TRON, iTunes’un veya Google Play Store’un bir P2P sürümü olmayı amaçlıyor.

TRON, 24 Ağustos 2017 tarihinde ortaya çıktı. Toplam arzı 100 milyar adet olan TRON’da sirkülasyondaki adet ise şu an yaklaşık 66 milyar.

TRX Coin nedir?

TRX Coin, Tron Network’ün native kripto para birimidir. 2017 yılında Tron Vakfı tarafından geliştirilen TRX, başlangıçta Ethereum ağı üzerinde ERC-20 tabanlı token’lar olarak yayınlandı ve daha sonra kendi ağına taşındı. TRX, özellikle içerik oluşturuculara daha fazla ödül sağlamayı ve aracı platformları (YouTube, Facebook gibi) ortadan kaldırmayı amaçlayan bir blockchain tabanlı işletim sistemidir.

Tron Network nedir?

Tron, merkezi olmayan bir dijital platform ve kendi kripto parası olan Tronix veya TRX’e sahip bir ağdır. Tron Vakfı tarafından kurulan ve CEO’su Justin Sun olan Tron, dijital içeriğin maliyet etkin bir şekilde paylaşılmasını hedefleyen küresel bir eğlence sistemi barındırmayı amaçlıyor. Akıllı sözleşmeler ve dApps (Merkezi Olmayan Uygulamalar) gibi özellikleri barındırır.

TRX Coin’in temel amacı, içerik oluşturucuların ve tüketicilerin doğrudan birbirleriyle etkileşime girmelerini sağlamaktır. Bu sayede içerik oluşturucular, platform aracılarına komisyon ödemeden çalışmalarını doğrudan tüketicilere sunabilirler. Tron, bu şekilde içerik üretimini daha adil ve şeffaf bir hale getirmeyi hedefliyor.

TRX Coin sahibi kim?

TRON’un kurucusu Justin Sun adında bir Çin vatandaşı. Sun, Forbes dergisinin “En Etkileyici 30 Asyalı” listesinde iki defa yer almıştı. Alibaba’nın kurucusu Jack Ma ile de dostluğu bulunan Sun, Snapchat’in Çin versiyonu Peiwo’dan da tanınıyor. Justin Sun’un popülerliği, TRON’un hızlı büyümesini sağlayan unsurlardan biri.

TRON’un kurucusu Justin Sun.

TRX Coin en yüksek kaçı gördü?

TRX, 5 Ocak 2018 tarihinde 0.3004 dolar ile tüm zamanların en yüksek değerine ulaştı.

TRX en düşük kaçı gördü?

5 Eylül 2017’de 0.001091 dolar ile en düşük değerini gördü.

Kaç tane TRX var?

TRX’in dolaşımdaki arzı 88,525,461,119 adetken, toplam arzı 88,525,537,498 adettir ve maksimum arz sınırı bulunmamaktadır.

TRON coin nasıl alınır?

TRON coin’in dünya genelindeki toplam hacminin yüzde 75’inden fazlası Binance borsasında bulunuyor. Dolayısıyla TRON’u almanın ve satmanın en kolay yolu Binance’i kullanmak. Binance‘e henüz kaydolmadıysanız kayıt olarak TRON coin’i satın alabilirsiniz.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl