ICOBox ve SocialMedia.Market, ilk merkeziyetsiz hatırlı pazarlama ekosistemi ICO’su öncesi güçlerini birleştirdi

Blockchain tabanlı hatırlı pazarlama platformu SocialMedia.Market, ICO'ların planlaması ve pazarlaması hizmeti sunan ICOBox ile anlaşma yaptı.

Blockchain tabanlı hatırlı pazarlama platformu SocialMedia.Market, ICO’ların planlaması ve pazarlamasını yapan SaaS çözümlerinin önde gelen sağlayıcısı ICOBox ile anlaşma yaptı. Şirket, Aralık 2017’de token satışının ilk etabını tamamladı ve Şubat 2018’de ise ICO’ya hazırlanıyor. Burada devreye giren ICOBox, SocialMedia.Market için teknik ve yasal hizmetler ile pazarlama hizmetleri verecek.

SocialMedia.Market, ister sosyal medya blog yazarları, ister düşünce liderleri veya ünlüler olsun büyük sosyal medya etkileyenlerini, reklamverenler ve acentelerin pazarlama sektöründeki temsilcileriyle buluşturarak güvenli bir şekilde etkileşimde bulunmalarını ve ticaret yapmalarını sağlıyor.

Platform üzerindeki tüm işlemler projenin kripto para birimi olan Social Media Token (SMT) kullanılarak gerçekleştiriliyor. Bu token’ler, Blockchain teknolojisine dayanarak %100 güvenli işlem garantisi vermek, işlem masraflarını ve işletim ücretlerini en aza indirmek, basitleştirilmiş ve hızlı küresel ödemeler sağlamak üzere tasarlandı. Düşük maliyetler nedeniyle token’ler, Tier-2 fenomenleriyle küçük işletmelerin etkileşimde bulunmasına da olanak tanıyacak. Ek olarak, iki faktörlü kimlik doğrulama sistemi, dolandırıcıların etkileyen kimliğine bürünme riskini de ortadan kaldırabilir. Platformun bir başka yararı ise olası anlaşmazlık durumlarında platformda kayıtlı uzmanların bu anlaşmazlıkları çözüme kavuşturmasıyla ödüllendirilme kabiliyeti.

SocialMediaMarket’in CEO’su ve kurucusu Dmitry Shyshov, token satışı ICOBox’la kurulan yeni ortaklıkla ilgili şu yorumu yaptı:

“ICO, TenX gibi blockchain varlık ödeme platformlarıyla entegre bir otomatik token ekonomisi yaratma hedefimize doğru ilerlememizi sağlayacak. ICOBox, projemize daha önce teknik yönden katkı vermişti. Şimdi bunu bir adım daha ileri götürerek ICOBox’ın deneyimli ekibinden hukuk ve pazarlama alanlarında destek almaktan mutluluk duyuyoruz.”

ICOBox’ın kurucu ortağı Nick Evdokimov ise şunları söyledi:

“Bu ICO, hatırlı pazarlama sektöründeki tüm katılımcıların, etkileşim adına uygun ve şeffaf araçlar sunan ve aynı zamanda maliyetleri en aza indirgeyen tüm sosyal ağlardaki reklamverenler ile etkileyenlerin küresel bir pazara açılması için harika bir fırsat. Bu tüm katılımcılara fayda sağlayan gerçek bir oyun değiştirici.”

ICO’nun ikinci aşaması 9 Şubat 2018’de başlayacak ve beş hafta sonra, 16 Mart 2018’de sona erecek. Minimum katkı 0.01 ETH karşılığında verilecek olan 250 SMT olacak.

SocialMedia.Market hakkında daha fazla bilgi için socialmedia.market adresini ziyaret edin.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl