Bitcoin’in erken yatırımcısı, 40 bin Bitcoin transfer etti ve sadece 1$ ödedi

Bizi Google Haberler'de Takip Edin Bitcointalk forumunun ünlü kullanıcılarından Loaded, dün bir SegWit adresine 40.000 Bitcoin gönderdi. Loaded, değeri yaklaşık olarak 460 milyon Dolar olan Bitcoin’leri transfer ederken sadece 1$ ücret ödedi. Bitcoin ve SegWit sayesinde, 460 milyon Dolar’lık transferin sadece 1$ ücretle gerçekleştirilmiş olması toplulukta heyecan yarattı. İşlem, şuradaki adres üzerinden görüntülenebiliyor. 40 bin Bitcoin’in tümünün Loaded’a ait olup olmadığı bilinmiyor. Amerika’da yaşayan Loaded’ın başkalarının Bitcoin yatırımlarını da yönettiği söyleniyor. Bitcoin’den önce teknoloji şirketlerine yatırım yapan Loaded, bundan dört...

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bitcointalk forumunun ünlü kullanıcılarından Loaded, dün bir SegWit adresine 40.000 Bitcoin gönderdi.

Loaded, değeri yaklaşık olarak 460 milyon Dolar olan Bitcoin’leri transfer ederken sadece 1$ ücret ödedi. Bitcoin ve SegWit sayesinde, 460 milyon Dolar’lık transferin sadece 1$ ücretle gerçekleştirilmiş olması toplulukta heyecan yarattı. İşlem, şuradaki adres üzerinden görüntülenebiliyor.

40 bin Bitcoin’in tümünün Loaded’a ait olup olmadığı bilinmiyor. Amerika’da yaşayan Loaded’ın başkalarının Bitcoin yatırımlarını da yönettiği söyleniyor. Bitcoin’den önce teknoloji şirketlerine yatırım yapan Loaded, bundan dört yıl önce bir Reddit başlığında Bitcoin’le birlikte servetini ikiye katladığını söylemişti.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl