Binance’den açıklama: Solana ağında çekim problemi

Binance borsası, Solana'da çekim işlemlerinde sorunlar yaşandığını belirten bir açıklama yaptı. Sorunun farkında olduklarını ve Solana ekibiyle çalıştıklarını belirten borsa, ağdaki duruma bağlı olarak çekim işlemlerinin zaman zaman durup yeniden başlayabileceği bilgisini verdi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Solana ağında yine sorunlar yaşanmaya başladı. Eylül ayında 24 saat hiçbir işlemin yapılamadığı, Ocak ayında ise ağdaki yoğun talep nedeniyle ciddi şekilde tıkanıklıkların yaşandığı Solana ağıyla ilgili olarak Binance borsasından açıklama geldi.

Çekim işlemlerinde sorun yaşandığını farkında olduklarını belirten Binance, Twitter hesabından yaptığı duyuruda şu ifadeleri kullandı:

“Solana’yla ilgili çekim işlemleri konusunda sorunlar yaşandığını farkında olduğumuzu belirtmek isteriz. Binance olarak şu anda, sorunların en kısa sürede çözülebilmesi adına, Solana ekibiyle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Ağdaki duruma bağlı olarak Solana’daki çekim işlemleri zaman zaman durma noktasına gelebilir. Verdiğimiz rahatsızlıktan doları özür dileriz. Solana ağıyla ilgili sorunlarınız için Binance müşteri hizmetlerine de danışabilirsiniz”

Bilindiği üzere hızlı işlem süresi ve düşük olan işlem ücretleriyle ön plâna çıkan Solana, geçtiğimiz yaz müthiş bir fiyat yükseliş hareketi başlatmış ve 200 doların da üzerine çıkmıştı.

Solana’da Eylül ayında yaşanan 24 saatlik kesintiden sonra ise proje için “Merkeziyetsiz değil” eleştirileri yapılmıştı. Yaşanan tüm sorunlara rağmen ise Solana, çok ciddi yatırımlar almaya da devam etmişti.

En büyük ilk 10 kripto para arasında bulunan Solana, haberin yazıldığı dakikalarda ise yaklaşık 115 dolardan işlem görüyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl