Binance’ten Paris’te iki duyuru: 100 milyon euro yatırım ve Türkçe destek hattı

Aralık ayında Fransa'daki kripto para ve blok zinciri altyapısını desteklemek için 100 milyon euroluk yatırım desteğini açıklayan Binance, aynı meblağda yeni bir yatırım daha açıkladı. Station F adlı Paris merkezli bir startup ile ortaklık da kuran borsanın CEO'su Zhao yaptığı açıklamada ayrıca, telefon ile Türkçe müşteri hizmetleri sistemini şu an test ettiklerini açıkladı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Dünyanın en büyük borsası olarak bilinen Binance, Fransa’da 100 milyon euroluk yatırım açıkladı. Paris Blok Zinciri Haftası Zirvesi’nde konuşan borsa CEO’su Changpeng Zhao, yaptığı açıklamada kripto para endüstrisinin Avrupa’daki en gelişmiş ülkesi olarak Fransa’yı gösterdi ve bu ülkede şu anda 50 kişilik bir ekipleri olduğunu belirtti.

Aynı zamanda Station F adlı bir startup ile de ortaklık kuran Binance’in bu yatırım sayesinde birçok yeni kurulan küçük kripto para şirketi, BNB Chain, NFT Labs ve Binance Labs ekiplerinin desteğinden yararlanabilecek ve bu sayede Binance’in ortaklarıyla da işbirlikleri yapabilecekler.

Konuyla ilgili konuşan Station F yöneticisi Roxanne Varza, “İnsanların blok zinciri ve kripto para teknolojisini anlaması ve web3 dünyasına girebilmesi için bu ortaklığın yardımcı olacağını umuyorum” dedi.

Türkçe telefon hattı desteği geliyor

Organizasyonda konuşan Binance CEO’su Changpeng Zhao ayrıca, Binance’in şu anda telefon ile müşteri desteği verme projesi üzerinde çalıştığını ve ilk pilot uygulamaların da şu anda Türkçe olarak denendiği bilgisini verdi. Şu anda sadece mesajlaşma üzerinden müşteri desteği sağlayan borsa, ileriki dönemlerde telefonla da tüm ülkelerde bu hizmeti sağlamayı hedefliyor.

Binance borsası Aralık ayı sonunda da yine Fransa’da 100 milyon euroluk bir yatırım açıklamıştı. Borsa, France Fintech adındaki endüstri grubunun ülkedeki kripto para ve blok zinciri sektörünü destekleme girişimine 100 milyon euroluk destekte bulunmuştu.

Fransa’da birçok yatırımı bulunan Binance’in merkezini de Paris’e taşıyabileceği iddia ediliyordu.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl