MoneroV nedir? Yaklaşan çatallanma öncesi önemli bilgiler

Yaklaşık 1 ay sonra, 14 Mart 2018'de MoneroV adında bir Monero çatallanması gerçekleşecek. 1 Monero'ya karşılık 10 MoneroV verilecek. Yaklaşan çatallanma öncesi bilmeniz gerekenler...

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

MoneroV, yaklaşık 1 ay sonra, 30 Nisan 2018’de gerçekleşecek olan bir Monero çatallanması.

MoneroV ile ilgili olarak resmi internet sitesi monerov.org’a dayanan bilgiler şöyle:

MoneroV, Monero blok zincirinin “özel, izlenemez ve güvenli” bir kripto para çatalı. MoneroV madencileri, MoneroV ağında blok oluşturmaya başladıkları sırada 1564965 numaralı blokta bir bölünme meydana gelecek.

Yeni MoneroV blok zinciri oluştuğu sırada Monero bulunduranlara 1’e 10 karşılığında MoneroV verilecek. Yani 1 Monero sahibi olanlar 10 MoneroV alabilecek.

MoneroV’nin Monero’dan farkı ne?

Monero’nun arzı sonsuzken MoneroV’nin arzı sınırlı ve MoneroV, Monero ve Bitcoin gibi diğer kripto para birimlerinin karşılaştığı ölçeklendirme sorunlarını çözecek yeni çözümler getiriyor.

MoneroV’yi nasıl alabilirsiniz?

Çatallanma vaktinden önce Monero tutan herkes MoneroV alabilir.

Eğer Monero’yu borsalar gibi üçüncü parti ortamlarda tutuyorsanız, tuttuğunuz borsanın MoneroV verip vermeyeceğine dikkat etmelisiniz.

MoneroV almanın en garanti yöntemi Monero’nun şu adresteki resmi cüzdanını veya Monero geliştirici ekibinin başındaki Riccardo Spagni tarafından yönetilen MyMonero.com web cüzdanını kullanmak.

Borsalar MoneroV’yi destekleyecek mi?

Henüz borsalar tarafından bu konuda yapılmış bir resmi açıklama yok. Çatallanmanın gerçekleşmesine yaklaşık bir ay süre var. Çatallanma yaklaştıkça borsalardan açıklama gelebilir.

MoneroV’nin Monero’nun resmi ekibi tarafından desteklenmediğini ve projenin farklı bir ekip tarafından yürütüldüğünü belirtmek gerekiyor. Ayrıca, çatallanma öncesinde Monero stoklamak isteyenler olabilir ve bu da Monero’ya olan talebi artırarak fiyatı yükseltebilir.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl

3 yorums

  1. Kriptokein Yanıtla

    Ewallet Monero adında site ,(refli linkle günlük bonus kazandırma amaçlıyor) insanların btclerine , bu konuyu bahane göstererek, bonus ödeme yapmıyor . Amaçları ne olabilir , bu grupların çatallanmadan kazançları ne olabilir bilgi verebilir misiniz.

  2. ismail Yanıtla

    Merhaba. Minergatede monero kazıyorum. MoneroV alabilmem için ne yapmam gerekiyor?

    1. Burak Köse Yanıtla

      Merhaba,

      MoneroV alabilmek için elinizde bulunan XMR’leri, Monero’nun şu adresteki resmi cüzdanına veya MyMonero.com web cüzdanına transfer etmeniz gerekiyor.