Crypto.com CEO’su Marszalek: Piyasa çok güçlü geri dönecek

Dünyanın büyük kripto para borsalarından biri olan ve son dönemde yaptığı reklam kampanyalarıyla da ses getiren Crypto.com borsasının CEO'su Kris Marszalek, katıldığı çevrim içi bir yayında kripto para piyasalarının çok güçlü bir şekilde geri döneceğini ancak bunun nasıl ve ne zaman olacağını bilmenin de imkansız olduğunu söyledi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto para piyasası Mayıs ayı başındaki Terra LUNA çöküşünden bu yaa ciddi düşüşler yaşamaya devam ederken, fiyatlarda dip seviyenin gelip gelmediği ya da yükselişin ne zaman başlayacağı tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Dünyanın önemli kripto para borsalarından biri olan Crypto.com’un tanınan CEO’su Kris Marszalek de CNBC International’ın sorularını yanıtladı ve piyasayı yorumladı.

Kripto paraların artık dünyadaki ekonomik ve politik gelişmelerden bağımsız hareket etmediğini belirten CEO, “Bu geri dönüşün çok güçlü olacağını düşünüyoruz” dedi.

Marszalek’in yayındaki değerlendirmeleri şu şekilde:

“Güney Kore’de iki şirket,i bünyemize kattık”

Kripto paraların bulunduğu her piyasada yer almak istiyoruz. Aktif olarak şirket alımları da yapıyoruz. Örnek olarak Güney Kore kripto paralar anlamında çok aktif ve önemli bir ülke… Burada iki şirket satın aldık, bir tanesine ödeme diğerinde ise sanal varlık sağlayıcısı lisansı bulunuyor. Tüm bu alımlar ve bakış açısı aslında bizim uzun vadede kripto paralar konusundaki regülasyonlara ne kadar bağlı olduğumuzun da bir göstergesi diye düşünüyorum.

“Singapur’dan da lisansı aldık”

Kısa süre önce Singapur Para Otoritesi’nden de sanal varlık sağlayıcısı lisansını aldık. Avrupa’da da benzrer lisansımızın olduğu ülkeler var. İtalya, Yunanistan ve daha fazlasında bu lisansa sahibiz. Dubai’de de aynı şekilde… Bizim için üretmek, inşa etmek piyasanın fiyatı aşağıda diye sona ermedi. Yolumuza devam ediyoruz.

“Biz uzun vadeli bakıyoruz”

Daha önce de bu endüstride sert düşüşler oldu. 2017’deki zirveden sonra 2018’de büyük düşüşler gördük ama başımızı öne eğdik ve çalışmaya, üretmeye devam ettik. Biz aslında 2021 boğa sezonundan en çok fayda sağlayan şirketlerden biriyiz. Neden? Çünkü daha önce bugünlere hazırlanmıştık. 50 milyondan fazla kullanıcımız var. Bu endüstriye uzun vadeli bakıyoruz. Bence kripto para endüstrisi geri gelecek. Hem hızlı hem de güçlü bir şekilde geri gelecek.

“Bir sonraki boğanın ne zaman ve ne şekilde olacağını kimse bilemez”

Açıkçası kimse bir sonraki boğanın, yani biraz önce belirttiğim geri dönüşün ne zaman ve nasıl geleceğini kimse bilemez. Artık kripto paralar dünyadaki gelişmelerden bağımsız olarak hareket etmiyor. Enflasyon, tedarik zinciri sorunları ya da küresel karşıtlıklar hareketleri ciddi şekilde etkileyebiliyor. Dolayısıyla bundan sonra olacak hareketlerin eğrisi ve zamanı da bu olaylarla doğru orantılı olacak. Ancak biz, en sonunda piyasaların dibi bulacağına ve çok güçlü şekilde geri döneceğine inanıyoruz. Crypto.com olarak bu dönemde piyasadaki hakimiyet payımızı artırıp, bir sonraki yükselişe hazır olmak istiyoruz.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl