Binance, Kamboçya’da kripto para çalıştayı düzenledi

Haziran ayı sonunda Uzakdoğu ülkesi Kamboçya'da ülkenin menkul kıymet düzenleyicisi kurumu olan SERC ile ortaklık kuran Binance borsası ikinci adımı da attı. Borsa, SERC yöneticilerinin dijital varlık ekosistemiyle ilgili bilgilerini artırmak amaçlı çalıştay düzenledi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Dünya çapındaki en büyük kripto para borsası olarak görülen ve birçok ülkeyle regülasyonlar konusunda sorunlar yaşamasına rağmen bunları teker teker çözüme kavuşturan Binance, kripto para benimsenmesinin artması için de önemli çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Borsa son olarak Kamboçya’da başlattığı kripto para benimsenme çalışmalarını bir adım öteye taşıdı ve bir çalıştay düzenledi. Haziran ayı sonunda Kamboçya’daki menkul kıymet regülatörü olan SERC ile resmi bir anlaşma imzalayan Binance, şimdi de SERC yetkilileri için bir kripto para çalıştayı yaptı.

Çalıştay, Binance’in alt şirketlerinden olan Binance Capital Management tarafından düzenlendi. SERC’den yapılan açıklamada çalıştayın ülkedeki dijital varlık piyasasının geliştirilmesi için düzenlendiği belirtilirken şu ifadeler kullanıldı:

“Çalıştay, Kamboçya’daki dijital varlık piyasasını düzenlemek ve geliştirmenin yanı sıra, yetkililerin regülasyonlar konusundaki hukuki çerçeveyi genişletmelerini sağlamayı amaçlamaktadır. Binance çalışanları; içinde ‘politika stratejileri’ ve ‘genel gidişat’ başlıklarının bulunduğu ‘dijital varlık endüstrisinin regüle edilmesi’ ile ‘blok zinciri ve dijital varlıklar 101’ konularında sunumlar yaptılar”

Binance CEO’su Changpeng Zhao da Binance’in Kamboçya’daki bu çalışmasını kendi Twitter hesabından duyurdu.

Binance’in Kamboçya’daki çalışmaları…

Borsa Kamboçya’daki kripto para benimsenmesinin artması için yoğun bir çalışma içine de girmiş durumda… Daha önce yapılan açıklamada, Binance’in ülkedeki çalışmaları 3 başlık altında toplanmıştı:

1) SERC ve Binance kripto para faaliyetleri konusunda teknik bilgi paylaşımında bulunacaklar.

2) Ülkede kripto para iş girişimleri desteklenecek ve bu sektör için uygun bir regülasyon çerçevesi oluşturulacak

3) Binance, kripto para adaptasyonu için kurslar ve çalışmalar düzenleyecek.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl