Ripple fiyatının roketlenmesini sağlayan 2 şey

Merkezi yapısından ötürü sık sık eleştirilerin odağında yer alan dijital para Ripple, haftanın ilk gününde hızla değer kazandı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Merkezi yapısından ötürü sık sık eleştirilerin odağında yer alan dijital para Ripple, haftanın ilk gününde hızla değer kazandı. İlk 10 dijital para içinde açık ara liderliği göğüsleyen Rippe, haberin yayına girdiği dakikalarda son 24 saatte yüzde 19 artmış görünüyor.

Bir süredir Ripple’ın Coinbase’e ekleneceği söylentileri zaten dolaşıyordu. Bu söylentiler, bir ara Coinbase tarafından yalanlansa da son birkaç gündür ortaya çıkan gelişmeler, bu doğrultuda adım atıldığının işaretleri olarak görüldü.

Coinbase’de 90 yeni çalışan bugün işe başladı

14 milyon kullancısı ile dünyanın en büyük kripto para ticareti platformu olan Coinbase’in yeni işe aldığı 500 personelin 90’ı bugün işe başladı. Bu gelişme, Coinbase üzerinden büyük bir şeyin gerçekleşmek üzere olduğu şeklinde yorumlandı.

Coinbase ile Ripple’ın yöneticileri bir araya geliyor

Buna ek olarak Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse ile Coinbase’in COO’su Asiff Hirji de Salı günü CNBC ekranlarında yayınlanan Fast Money programına konuk olacak. Bu gelişmeyle beraber artan dedikodular, Pazartesi günü Ripple’ın önemli ölçüde ivme kazanmasını sağladı.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl