PayPal, kripto para ödemelerini hızlandırmak istiyor

Ödemeler devi PayPal'ın yeni yayınlanan bir patent dosyasında kripto para ödemelerinin hızını artırmanın bir yolunu aradığı görülüyor.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Ödemeler devi PayPal’ın yeni yayınlanan bir patent dosyasında kripto para ödemelerinin hızını artırmanın bir yolunu aradığı görülüyor.

CoinDesk’in haberine göre 1 Mart’ta ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi (USPTO) tarafından yayınlanan “Hızlandırılmış Sanal Para İşem Sistemi” için yapılan bir başvuru, özel anahtarların alıcı ile satıcı arasında takas edildiği bir yöntem üzerine birtakım ayrıntılar veriyor.

PayPal, bunu yapmak için alıcılar ile satıcıların kendi benzersiz özel anahtarlarıyla ikincil cüzdan yaratmanın bir yolunu öneriyor. Sistem yalnızca herhangi bir belirli kripto para miktarına karşılık gelen özel anahtarları aktarıyor.

PayPal ve kurucu ortağı, Bitcoin’le yakından ilgili

Bu, PayPal’ın tüccarların kripto para birimlerini 2014 yılında Payments Hub aracılığıyla kabul etmesine izin vermek için birkaç Bitcoin ödeme işlemcisi ile ortaklık ilan etmesinden yıllar sonra ortaya çıkan bir konu. Ayrıca PayPal’ın kurucu ortağı Peter Thiel’in Bitcoin’e büyük miktarda yatırım yaptığı da biliniyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl