Shiba Inu artık Dubai’deki 5 yıldızlı otelde de kabul edilecek

Marriott International'ın sahibi oldupu W Hotels markasına ait W Dubai oteli için artık Shiba Inu ödeyerek de rezervasyonlar yapılabilecek. Ödemeler ünlü rezervasyon uygulaması Travala vasıtasıyla olabilecek.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

2021 yılına damga vuran token’ların başında gelen Shiba Inu, Dubai’deki W Hotels rezervasyonları için de geçerli olacak. Dubai’deki 5 yıldızlı otele rezervasyon yapmak isteyen müşteriler Travala uygulaması üzerinden ödemelerini SHIB ile yapabilecekler.

Kripto dostu seyahat uygulamalarından biri olan Travala 2021’in Aralık ayında Shiba Inu kabul etmeye başlamıştı. Otelin Travala ile anlaşmasıyla artık bu tesis için de ödemeler SHIB ile yapılabilecek. Travala üzerinde 3 milyondan fazla seyahat ve turizm ürünü bulunuyor ve kripto para ödemeleri yapılabiliyor.

Lüks arabalar da kiralanabiliyor

Travala üzerinde en çok kripto para ödemesi tercih edilen ürünlerden birisinin de, lüks ve spor araba kiralamaları olduğu kaydedildi. Uygulama üzerinden Ferrari, Lamborghini, Rolls-Royce ve Bugatti gibi birçok lüks araba da kripto para ödemeleri yapılarak kiralanabiliyor.

En büyük 14. kripto para konumundaki SHIB, haberin yazıldığı dakikalarda 0,000010 dolardan işlem görüyor. SHIB geçtiğimiz sene Ekim ayında kendi rekorunu kırmış ve 0,000080 dolara kadar yükselmişti.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl