Kripto para borsalarından 3 milyar dolar çekildi

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Binance ve FTX arasında yaşananların ortasında FTX’in para çekme işlemlerini durdurması, diğer borsa kullanıcılarını da tedirgin etti. Bunun sonucunda, son 24 saatte kripto para borsalarından çekilen miktar önemli ölçüde artış gösterdi.

“Borsalar boşaltılıyor”

Nansen CEO’su Alex Svanevik’in tweet’ine göre, son 24 saat içerisinde kripto para borsalarından yaklaşık 3 milyar dolarlık çekim işlemi yapıldı. Bunların 1 milyar dolarını ETH, 950 milyon dolarını USDC, 400 milyon dolarını USDT, 195 milyon dolarını ise BUSD, 31 milyon dolarını ise WETH oluşturdu. Svanevik, “Borsalar boşaltılıyor.” dedi.

Son 24 saatte kripto para borsalarından çekilen miktarlar, kaynak: Nansen

Binance – FTX anlaşmasının sonuçlanması bekleniyor

Kripto para piyasasında Binance – FTX yangını sürüyor. Binance’in ellerindeki FTT’leri satacağını açıklamasıyla başlayan süreç, borsa devinin FTX’i tamamen satın alacağını duyurmasıyla devam etti. Binance ve FTX arasındaki satın alım anlaşması henüz sonuçlanmadı. Bu konuda ilerleyen saatlerde bir açıklama gelebileceği belirtiliyor.

Bitcoin 17 bin 250 doları gördü

Yatırımcıların tedirginliği fiyatlara da yansıyor. Piyasa değeriyle bir numaralı kripto para Bitcoin, bugün 17 bin 250 dolara kadar geriledi. Fiyat, TSİ 16.00 itibari ile 17 bin 500 dolarda.

Binance Haberleri

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl