FTX CEO’su SBF’nin konuşması sızdı: Haftaya bir yatırım görüşmesi var

Binance'in satın alım görüşmelerinden çekildiği FTX borsasında CEO SBF'nin çalışanlarla Slack üzerinden yaptığı konuşmanın detayları sızdı. Genç CEO, gelecek hafta bir yatırım görüşmesinin olduğunu belirtti ve buradan gelecek fonun önce müşteriler ve yatırımcıların lehine olacak adımlar için kullanılacağını söyledi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

İflasın eşiğinde olan FTX borsasının CEO’su Sam Bankman-Fried, şirketini zor durumdan çıkarmak için her olasılığı denemeye devam ediyor. SBF son olarak Slack programı üzerinden çalışanlarına, şirketin gelecek hafta bir yatırım görüşmesinde bulunacağını söyledi.

“Önce müşteriler ve yatırımcılar”

Binance’in görüşmelerden çekilmesiyle daha da zor duruma düşen FTX borsasından genç CEO yeni kaynak bulma çalışmalarına devam ettiklerini belirterek şunları söyledi:

Gelecek hafta yeni ir fon toplama görüşmesinde bulunacağız. Bu fonun alınma amacı önce müşterilere, daha sonra yatırımcılara ve daha sonra da sizlere yani çalışanlara olan sorumluluğumuzu yerine getirmektir. Her şeyin büyük sürprizlerle bir anda değişebildiği bu dünyada dördüncü ve son olarak belki de kendimi sayabilirim ama şirketin bu görüşmeleriyle ilgili de kişisel olarak bana hiçbir fayda olmayacaktır”

“Peki öyle olsun…”

Binance’in anlaşmadan çekilmesi hakkında da imalı sözler sarf eden SBF şu ifadeleri kullandı:

“Binance hakkında… Camdan bir eve taş atmayacağım. Biraz duracağımç Ama şunu da söylemem lazım. Belki de gerçekten anlaşmayı planlamıyorlardı. Öyle olsun… Ama biz ne olursa olsun işimizi yapmaya devam edeceğiz”

ABD medyasından Bloomberg de dün gece yaptığı bir haberde SBF’nin FTX yatırımcılarına bir yatırım bulamamaları durumunda iflas mahkemesine başvurmak durumunda kalacaklarını söylediğini belirtmişti.

Bu sabah saatlerinde ise TRON kurucusu Justin Sun, FTX ile bazı görüşmelerde bulunduklarını söylemişti. Bu görüşmelerle ilgili detaylar da bilinmiyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl