Binance, dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo ile anlaştı

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, ünlü futbol yıldızı Cristiano Ronaldo ile uzun vadeli bir ortaklığa imza attı. Ortaklık kapsamında, Ronaldo’nun ilk NFT koleksiyonu, 18 Kasım Cuma günü piyasaya sürülecek.

Ronaldo, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Hayranlarım adına unutulmaz ve benzersiz bir şey oluşturmamız benim için önemliydi. Onlar başarımın büyük bir parçasıydı.” dedi.

Ronaldo’nun ilk NFT koleksiyonu, 18 Kasım günü TSİ 12.00’de piyasaya sürülecek. Koleksiyon, dört nadirlik seviyesine sahip yedi hareketli heykelden oluşacak. Her NFT heykeli, Ronaldo’nun hayatındaki ikonik anlardan oluşuyor. Belirtilen saatte, en yüksek değere sahip CR7 NFT’lerinden 45’i Binance NFT pazar yerine açık artırmaya çıkarılacak. Açık artırma, 24 saat boyunca devam edecek ve en yüksek teklifi veren NFT’lerin sahibi olacak. Teklif fiyatları, en nadir NFT’ler (SSR) için 10 bin BUSD’den başlayacak. NFT’ler; nadirliklerine göre SSR, SR, R ve N olmak üzere kategorilere ayrıldı. Başlangıç fiyatı SR için bin 700 BUSD, N için 77 BUSD olacak.

NFT’ler, nadirlik seviyelerine göre sahiplerine Ronaldo’dan kişisel mesaj, imzalı forma ve Binance ürünleri gibi özel avantajlar sağlayacak.

Binance Haberleri

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl