Ünlü yatırımcı Scaramucci: SBF, CZ hakkında kötü konuştuğu için bunlar yaşandı

Skybridge Capital kurucusu Anthony Scaramucci, FTX borsasının iflasıyla ilgili ilginç bir teori ortaya attı. Sacaramucci, Binance CEO'su CZ'nin, SBF'nin Ortadoğu'daki bazı toplantılarında onun hakkında söylediklerini duyduğunu ve sinirlendiği için FTX'i FTT hamlesiyle vurduğunu iddia etti.

scaramucci
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

FTX borsasının yüzde 30’luk hisse alımı yaptığı SkyBridge Capital firmasının kurucusu ünlü yatırımcı Anthony Scaramucci, Binance borsası CEO’sunun Sam Bankman-Fried’den adeta öç aldığını belirtti.

“CZ duyunca sinirlendi ve üzüldü”

Bloomberg New Economy Forum’unda konuşan Scaramucci ilginç bir teori ortaya attı ve şunları söyledi:

“Sam’in elinde milyar dolar nakit vardı. milyar dolar daha kredi arıyordu. Kripto için iflas eden şirketleri kurtarmaya çalışıyordu. Onunla Ryad, Dubai ve Abu Dabi’ye gittim. Tüm bu olaylar yaşanmadan kısa süre önce birlikte gittik. Oradaki toplantılarda sanırım CZ hakkında bazı olumsuz yorumlarda bulundu. CZ bu yorumları duyunca üzüldü ve sinirlendi. Sonra da onu 500 milyon dolarlık FTT token hamlesiyle vurdu. Sam de, içinde bulunduğu kaldıracı dengede tutacak seviyede değildi. Daha sonra da sistem çöktü”

Sacaramuci’nin söyledikleriyle ilgili Bloomberg’e konuşan Binance şirketinin bir sözcüsü ise FTX’in başına gelen sorunların, yapılan yüksek kaldıraçlı işlemler ve kullanıcı fonlarının yanlış şekilde kullanılması kaynaklı olduğunu söyledi ve iddiaları reddetti.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl