Coinbase, iki yeni altcoin’i listelemeyi planlıyor

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase, iki kripto parayı listeleme yol haritasına ekledi. Borsadan yapılan açıklamada, bu kripto paraların Benqi (QI) ve Kava (KAVA) olduğu bildirildi. Duyurunun ardından her iki kripto paranın fiyatında da kısa süreli artış yaşandı.

Coinbase’in bir kripto parayı, yol haritasına eklemesi, o kripto parayı kesin olarak listeleyeceğini göstermiyor. Borsa, listeleme kararı verildiği zaman bunu ayrıca duyuruyor.

Coinbase, kullanıcı sayısı ve işlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri. ABD merkezli platform, 103 milyondan fazla kullanıcıya, bu kullanıcılar adına tutulan 96 milyar dolarlık kripto paraya ve 5000’e yakın çalışana sahip. Borsanın son 24 saatlik işlem hacmi ise 2 milyar dolara yakın.

Benqi ve Kava nedir?

Benqi, Avalanche platformu üzerinde yer alan bir likidite piyasası protokolü. Benqi Likidite Piyasası (BLM) ve Benqi Likidite Staking (BLS) olmak üzere iki ayrı unsurdan oluşuyor. BLM, kullanıcıların dijital varlıklarıyla zahmetsiz şekilde borç verip almalarını ve faiz kazanmalarını sağlıyor. BLS ise kullanıcılara merkeziyetsiz finans (DeFi) uygulamalarında getiri sağlayan bir likidite staking çözümü.

Kava ise kullanıcıların, finansal kurumların ve diğer aracıların katılımı olmaksızın kripto paralarla kredi işlemleri yapmasına olanak veren bir DeFi platformu.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl