CME başkanı, canlı yayında CFTC yöneticisine rüşvet verdiğini söyledi

Dünyanın en büyük finansal türev borsası olan Chicago Mercantile Exchange'in (CME) başındaki isim olan Terry Duffy, katıldığı bir canlı yayında FTX borsasının iflasını yorumlarken büyük bir gafa imza attı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

CME borsasının başındaki isim olan Terry Duffy, Fox News kanalında katıldığı yayında kariyerini bile etkileyebilecek önemli bir gafa imza attı.

“Rüşvet verdiğim CFTC yetkisine…”

FTX borsasının çöküşü ve bu konuda SEC başkanı Gary Gensler’ın sorumluluğu hakkında sorulan bir soru karşısında konuşan Duffy şu ifadeleri kullandı:

“FTX borsası tüm bunları yaparken Gary Gensler ne yapıyordu bilmiyorum ama ben rüşvet verdiği CFTC yetkilisine geçtiğimiz günlerde Emtial Değişim Yasası’nı neden çıkardıklarını sordum”

Fox News’ün tecrübeli programıcısı Tucker Carlson, bu sözler karşısında sükunetini bozmadı ve konuğunu dinlemeye devam etti.

23 Kasım’da yayınlanan program ise günler sonra spsyal medyada yayılırken, CME’den konuyla ilgili herhangi bir açıklama ise gelmedi. Duffy’nin böyle bir sözü yanlışlıkla ağzında kaçırdığı yorumları yapılırken program sahibi Tucker da konu hakkında sessiz kaldı.

Bilindiği üzere CME’de Bitcoin ve Ethereum vadeli işlemleri de yapılabiliyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl