Trump ailesinin sene başında çıkardığı, hatta Demokrat kanadın da büyük tepkisini çeken World Liberty Fİnancial’da geri alımlar devam ediyor. Kurum, 7.7 milyon dolarla şu ana kadarki en büyük alımını yaptı.
Alımlar yine Trump ailesinin çıkardığı USD1 adlı sabit coin’le yapıldı. Alım ortalaması 0.16 dolar olurken, 46.5 milyon adet WLFI alımı yapıldı. Bu alımların eylül ayındaki 1 milyon dolarlık geri alımdan kat be kat fazla olması da dikkat çekiyor.
Hatırlanacağı gibi eylül ayında World Liberty Financial, geri alımlar üzerinden token değerinin düşmesini engellemeyi sağlayacak bir plan geliştirmişti. Plana ayrıca işlem ücretlerinden elde edilen gelirlerle token geri alımı yapılması ve bu token’ların da yakılması maddesi de eklenmişti.
Ancak kripto dünyasında yaşanan sert düşüşler, WLFI token’ın düşüşlerini daha da sertleştirdi. Token bu düşülerde, uzun süre üstünde bulunduğu 0.20 seviyesinin de altına indi.
Trump ailesinin kripto girişimlerinin toplam değeri, ekim ayı çöküşlerinden sonra 1 milyar dolar erimiş ve 7.7 milyar dolardan 6.7 milyar dolara gerilemişti.