Cezaevinden Sam Bankman-Fried’in ilk gecesi için açıklama geldi

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Firar etme riskinden dolayı 8 Şubat’a kadar Bahamalar’daki cezaevinde tutulması gerektiğine karar verilen FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried hakkında Bahamalar Ceza İnfaz Kurumundan açıklama yapıldı. Müdür vekili Cleare, Bankman-Fried’in zamanını cezaevinin revirinde geçirdiğini ve ilaçlarını zamanında aldığını söyledi.

The Nassau Guardian web sitesindeki habere göre yetkili, “Koğuş tarzı bir ortamda diğer beş mahkumla birlikte” ve sadece avukatları ile Amerikan elçiliğinden personelinin onu şahsen ziyaret edebildiğini söyledi.

İlaçların Bankman-Fried’in avukatı Jerone Roberts’ın müvekkillerinin sağlığı hakkında söyledikleriyle bağlantılı gibi görünüyor. Roberts, Bankman-Fried’in bir vegan olduğunu, ayrıca dikkat eksikliği bozukluğu (ADD), uykusuzluk ve depresyon gibi sıkıntılarından muzdarip olduğunu söyledi.

Kırmızı reçeteli ilaçlardan kullanıyor

Avukat, Bankman-Fried’ın majör depresif bozukluğu tedavi eden ve her gün değiştirilmesi gereken bir bant olan Emsam kullandığını; her gün 10 miligram alerji hapı olan Zyrtec aldığını ve dikkat eksikliği bozukluğu için her dört saatte bir 10 miligram Adderall aldığını ekledi.

Bankman-Fried’ın cezaevi revirinde ne kadar kalacağı ya da intihar gözetiminde olup olmadığı belli değil. Fakat eski CEO’nun ABD’ye gönderilmekle mücadele etmeye hazır olduğu görülüyor.

Kefalet reddedildi, 8 Şubat 2023’e kadar tutuklu

Bu arada, eski FTX CEO’su, Baş Yargıcın kaçma riski olduğu gerekçesiyle kefalet başvurusunu reddetmesinin ardından 8 Şubat 2023 tarihine kadar Bahamalar Islah Hizmetleri Departmanında (BDOCS) tutuklu kalacak.

Basında çıkan bazı haberlerde Bankman-Fried’in kaldığı cezaevinin koşulları “sert, aşırı kalabalık ve fare istilasına uğramış” olarak tanımlandı.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl

1 yorum

  1. Hasan Yanıtla

    İnşallah bidaha ordan çıkmaz bukadar insanın ahını aldın