Strategy bir haftalık aranın ardından yeninden Bitcoin alımı yaptı: STRC de devam ediyor

Strategy şirketi geçtiğimiz haftaya dair 810 adet Bitcoin alımı açıkladı ve elindeki toplam sayıyı 849 binin üzerine çıkardı.

michael saylor 8
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Dünyanın en büyük Bitcoin şirketi Strategy, geçtiğimiz hafta 810 adet Bitcoin aldığını duyurdu. Alımalr için 65.5 milyon dolar ödendi. Alım ortalaması ise 80 bin 846 dolar olarak açıklandı. Bu alımın ardından şirketin elindeki toplam BTC sayısı da 849 bin 327 adet oldu. Alımlar 1.2 milyon adetlik MSTR satışları üzerinden elde edilen sermayeyle yapıldı. Buradan elde edilen 164 milyon doların 98 milyon doları da dolar nakit rezervine eklendi.

STRC alımları da sürüyor

Şirket imtiyazlı hissesi STRC’de de 208 milyon dolarlık ek alım yaptı. Michael Saylor daha önce birçok kez yaptığı açıklamada STRC alımlarının kendileri için öncelikli olduğunu belirtmişti. Startegy, STRC hissesinin değerini bu geri alımlar sayesinde yeniden 100 doalrlık denge seviyesine çıkarmayı da başarmıştı.

Firmanın bugüne kadar aldığı BTC’ler için ödediği ortalama fiyat da 76 bin dolar olarak açıklandı. 850 bine yaklaşan sayıda Bitcoin, toplam arzın yaklaşık %4’üne tekabül ediyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
In this article

Join the Conversation