Solana üzerinde çıkarılan DOGE ve SHIB rakibi Bonk Inu yüzde 650 arttı!

Dogecoin ve Shiba Inu'ya rakip olarak görülen ve 29 Aralık'ta işlemlere açılan Bonk Inu adlı kripto para, yaklaşık 4 günde %650'den fazla artış yaşadı. Bugün itibariyle kendi rekorunu kıran paradaki işlem hacmindeki artış ise %1800'ü aştı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

2021 yılında Dogecoin ile başlayan ve Shiba Inu’yla devam eden fenomen token furyası, Solana blok zincirinde de kendine yer buldu. Son dönemin ciddi şekilde düşüş yaşayan kripto paralarından olan Solana’nın blok zinciri üzerinde çıkarılan Bonk Inu ise, zinciri adeta hareket getirdi.

Her dakika rekor kırıyor

29 Aralık günü işleme açılan ve bir anda büyük bir ilgi gören Bonk Inu (BONK), haberin yazıldığı dakikalarda kendi rekorunu kırmaya ve ATH’sini oluşturmaya da devam ediyor. Bonk Inu, 29 Aralık’tan bu yana %650’den fazla yükselirken, son 24 saatte de %120’yi aşan yükseliş yaşadı. ATH’si şu an için 0,0000012 dolar olan BONK’un 100 trilyonluk arzı bulunuyor. Arzın 56 trilyonu ise şu an dolaşımda…

Buna rağmen Bonk Inu sitesinde, bu token ile ilgili birçok eksiklik de göze çarpıyor. Örneğin siteye yüklenen wihitepaper linki çalışmıyor. BONK hakkında verilen bilgilerin de bir hayli sınırlı olduğu görülüyor.

İşleme acıldığından bu yana trade hacmi de %1800’den fazla artan Bonk Inu, şu anda MEXC Global ve Orca borsalarında listelenmiş durumda… Büyük borsaların önemli likidite sorunları yaşadığı bu dönemde BONK listelemeleri, fiyatı daha da yukarı götürebilir. Özellikle Binance, Kucoin, Gate.io, Huobi gibi borsalar bu konuda adım atarlarsa, ciddi bir yukarı gidişe şahit olabiliriz.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl