Fundstrat’a göre, altcoin’de ayı piyasası büyük ölçüde sona erdi

Wall Street analisti Tom Lee'nin liderliğindeki Fundstrat Global Advisors'daki bir grup analiste göre, altcoin'ler için ayı piyasası büyük ölçüde sona erdi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto para yatırımcıları için iyi haber… Wall Street analisti Tom Lee’nin liderliğindeki Fundstrat Global Advisors’daki bir grup analiste göre, altcoin’ler için ayı piyasası büyük ölçüde sona erdi.

2018 yılı başından bu yana dijital paralar bir bozgunun içinde sıkışmış durumda. Yıl başında 800 milyar doları aşan kripto para piyasası, 500 milyar dolardan fazla geriledi ve şu sıra 340 milyar dolarda seyrediyor.

Lee’nin şirketi Fundstrat, 2018’le birlikte gelen sert düşüşün ardından müşterilerine Bitcoin ve Ethereum gibi büyük kripto paralara yönelmelerini tavsiye etti. Son zamanlarda Lee, Bitcoin’in Temmuz ayına kadar 20 bin dolar olan zirve seviyesini yeniden test edeceğini söylüyordu.

Lee, şimdi ise müşterilerine altcoin ayı piyasasının sonu için hazır olmalarını söylüyor. Altcoin’de geri çekilmenin önemli bir kısmının tamamlandığını düşünen Lee’nin Fundstrat şirketi, altcoin’de ayı piyasasının büyük ölçüde son bulduğu görüşünde. Şirket, henüz hızlı bir yükselişin beklenmemesi gerektiğini de ekledi.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl