Ethereum ICO’suna katılan kripto yatırımcısından 7.7 yıl sonra ilk transfer

Geçtiğimiz günlerde 9 yıldır uyuyan bir cüzdandan 60 milyon dolarlık Bitcoin çıkmasının ardından dün de 7.7 yıl sonra uyanan bir cüzdandan 1 ETH'lik transfer yapıldı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

2014’teki Ethereum ICO’suna katılan ve o dönem yaklaşık 2365 Ether elde eden bir kullanıcı, 7.7 yıl sonra harekete geçti. Zincir üstü veri takip platformu olan Lookonchain’den alınan bilgilere göre kullanıcı yeni bir adrese 1 ETH yolladı. Bu işlem ayrıca cüzdanın ilk transferi oldu.

Kullanıcının neden böyle bir transfer yaptığı konusunda herhangi bir bilgi ortaya konulmazken bazı uzmanlar, yıllar sonra yapılan transferin daha büyük meblağları göndermeden önceki bir deneme olabileceğini belirttiler.

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz hafta perşembe günü yaklaşık 9 yıl uykuda kalan yani hiç hareket etmeyen bir cüzdandan yaklaşık 2071 adet Bitcoin çıkışı, cuma günü de 10 yıldır uykuda olan bir cüzdandan 279 adet BTC çıkışı olmuştu. Ethereum transferi yapan kullanıcı, ETH’lerini yaklaşık 0.31 dolardan almıştı. Bugünkü Ethereum fiyatı düşünüldüğünde bu kullanıcının şu anda yaklaşık 4.4 milyon dolarlık ETH’si bulunuyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl