Glassnode: Bitcoin’de büyük piyasa hareketleri kapıda görünüyor

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Son günlerde düşüş trendinde olan bir numaralı kripto para için analistlerden farklı farklı yorumlar gelirken zincir üstü veri platformu Glassnode analist ekibi Bitcoin‘deki mevcut durumun, yüksek volatilitenin kapıda olduğunu gösterdiğini paylaştı.

Son 3 yıldaki en sıkı konsolidasyonlardan biri yaşanıyor

Glassnode analizinde Bitcoin’in son yedi gün içinde, yüksek ve düşük noktalar arasındaki fark olan yüzde 3.4 aralığında konsolide olduğunu belirtti. Bu, son üç yıl içindeki en sıkı konsolidasyonlardan birini gösteriyor.

Analize göre, Temmuz 2020 ve Ocak 2023’te gözlemlenen konsolidasyonlar arasında bir karşılaştırma yapmak mümkün, çünkü her iki örneği de önemli piyasa dalgalanmaları takip etti. Şirket, genel olarak, Bitcoin’deki mevcut durumun yüksek volatilitenin yakında gelebileceğine işaret ettiğini bildirdi.

 

St. Louis Fed başkanına göre Fed bu yıl faizleri yeniden artırabilir

Öte yandan St. Louis Fed Bankası Başkanı James Bullard, Fed’in bu yıl içinde iki faiz artırımı daha gerçekleştirme eğiliminde olduğuna inandığını ifade etti. Gerçekleşmesi halinde, her biri 25 baz puanlık bir değişiklik teşkil edecek.

Fed, şubat başında ve mayıs başında olmak üzere iki faiz artırımı gerçekleştirmişti. Her iki durumda da Bitcoin, piyasa değerindeki düşüşle birlikte olumsuz bir tepki sergiledi.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl